Honda_girl_2023 0 #1 Публикувано 4 Юни, 2023 (Редактирано) Здравейте, Не успявам да намеря начин за автоматично заключване на вратите при/след тръгване. Възможно ли е тази опция да я няма при Honda CRV 2013г.? Благодаря Редактирано 4 Юни, 2023 от Honda_girl_2023 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #2 Отговорено 5 Юни, 2023 Няма я тази екстра. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexiv 4 #4 Отговорено 6 Юни, 2023 (Редактирано) При мен няма auto unlock както е показал AzSum. И аз съм с автоматик. AutoLock няма. И аз търсих. Имах на предната не-Хонда кола. Единственото което има е ако си с безконтактно (без да цъкаш дистанционното, само да е в теб) отключване може да си активираш ако си отвориш с ръка вратата на шофьора да отключва само нея. Другите врати да остават заключени. А иначе с дистанционното като отвориш колата си отваря всички врати. Заключването на всички става само с копчето на шоф.врата и ръчно от шофьора Това е всичко налично по темата поне при мен (от последните 4генерация 2018та уж с почти всички екстри за БГ). Редактирано 6 Юни, 2023 от alexiv 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_girl_2023 0 #5 Отговорено 6 Юни, 2023 On 6/5/2023 at 8:56 AM, AzSum said: Това меню го няма при мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_girl_2023 0 #6 Отговорено 6 Юни, 2023 18 hours ago, alexiv said: При мен няма auto unlock както е показал AzSum. И аз съм с автоматик. AutoLock няма. И аз търсих. Имах на предната не-Хонда кола. Единственото което има е ако си с безконтактно (без да цъкаш дистанционното, само да е в теб) отключване може да си активираш ако си отвориш с ръка вратата на шофьора да отключва само нея. Другите врати да остават заключени. А иначе с дистанционното като отвориш колата си отваря всички врати. Заключването на всички става само с копчето на шоф.врата и ръчно от шофьора Това е всичко налично по темата поне при мен (от последните 4генерация 2018та уж с почти всички екстри за БГ). А как става това, защото знам само опцията да се отключат всички врати с докосване на дръжката на вратата? “Единственото което има е ако си с безконтактно (без да цъкаш дистанционното, само да е в теб) отключване може да си активираш ако си отвориш с ръка вратата на шофьора да отключва само нея.” Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове