Raedon 0 #1 Публикувано 21 Май, 2023 Здравейте, Имам проблем с Honda CRV 2018 безнин, автоматик. При стартиране колата разтриса като от неравномерна работа на двигатела и таблото ми светва във всевъзможни грешки, подобно на тези в клипчето: За съжаление неговото "решение" не работи. Закачих си bluetooth диагностика на ABD порта и ми излиза: P0303 - Cylinder 3 Misfire Detected Бихте ли ми препоръчали подходящ сервиз. Всички познати хондаджии препоръчват "Омбре". Звънях им десеттина пъти, но не си вдигат телефона. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #2 Отговорено 21 Май, 2023 Обърнете внимание на бобината на 3-ти цилиндър. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Raedon 0 #3 Отговорено 21 Май, 2023 Ходих при моят маистор, който е доста опитен, но за съжаление не работи с диагностика. Според него свещи и бобини са ок. Интересно че прави проблем при палене в подземен паркинг, където е доста студено, на открито до момента не е давала проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #4 Отговорено 21 Май, 2023 Motobox Овче Купел 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Raedon 0 #5 Отговорено 20 Юни, 2023 Ходих в Motobox. Много професионално се отнесоха, но часовете вървят месец напред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pspa 21 #6 Отговорено 22 Юни, 2023 Пробвай HPP Garage в Дружба. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове