PetioHonda 106 #1 Публикувано 20 Май, 2023 Здравейте! Някой има ли опит със смяна на предни (може и задни) седалки в EJ/EK ? Суапа от прелюд и EP2/3 ми е ясен, мен по-скоро ме вълнува CRV 1gen дали стават предни и задни седалки, дали само предни? Също интерес имам и за седалки от Accord 7. Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #2 Отговорено 21 Май, 2023 За хеча - никакъв шанс от изброените. Нито задни, нито предни. Когато купето е с 2 врати, облегалките на предните седалки имат механизъм с лостче за бързо освобождаване и накланяне напред под голям ъгъл, за да се осигури достъп до задния ред. На 4-вратките има само реглаж на този ъгъл в малък диапазон и е бавно, а и само за удобство на гърба. Та с 2 думи - само от 2-вратка. Остава и въпросът със съвпадането на монтажните позиции на релсите в пода, но там, ако има мерак и умения, трансплантацията може да се случи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #3 Отговорено 21 Май, 2023 (Редактирано) Аз се чудех дали няма да мога да взема само "меките" части от седалките, задните сигурно ще дойдат по-широки, но за предните идеята ми беше да оставя моите механизмни, точно заради накланянето на седалката за пътници. Колата е с кожен салон, но вече за освежаване, а цените за претапициране на двете предни седалки (понеже ако ще го правя искам да е както трябва) са колкото седалки от Ep3/fn2. Мисълта ми беше да намеря кожен салон от друга кола, тъй като в сивик са адски редки, поне в Европа мисля. Това са моите: Това са от CRV 1gen: Редактирано 21 Май, 2023 от PetioHonda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове