jonnybg98 12 #1 Публикувано 20 Май, 2023 Здравейте, Забелязах че не мога да връщам песни назад когато слушам музика (тук благодарности на колегата Токио за ремонта на говорителите) независимо дали е от CD или USB, посоката е само напред. Също така когато дам настройка за подбор на песните на Random all folders при следващо палене настройката си е на Normal. Някой да има идея това дали си е така заложено от Японците или нейде при мен е проблема? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #2 Отговорено 20 Май, 2023 С голямото колело когато го завъртиш с две степени на зад не става ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonnybg98 12 #3 Отговорено 20 Май, 2023 Не, и да го скъсам от въртене неще, само връща текущата песен в началото и даже не си помисля да се върне на предишната. И от бутоните на волана е пак не иска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #4 Отговорено 20 Май, 2023 Нещо с настройките се е объркало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 201 #5 Отговорено 20 Май, 2023 Искаш да върнеш секунди/минути назад същата песен или съвсем в началото? Ако искаш да върнеш просто назад, за да чуеш отново някакъв момент, задържаш CH- на волана. Другия вариант е задържаш Skip и почва да я върти назад. Ако искаш в началото песента - два пъти бързо СН-. Това са начините. Ако не става така - значи е от настройките. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonnybg98 12 #6 Отговорено 20 Май, 2023 Искам да върна цяла песен или няколко песни назад, а не да превъртя текущата. Назад превърта до началото на песента и дотам. Възможно ли е тази опция с връщането песен назад да не раоти в режим Random all folders? Някой ако може да го тества как е при него и да сподели ще е добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #7 Отговорено 20 Май, 2023 (Редактирано) преди 4 минути, jonnybg98 написа: Възможно ли е тази опция с връщането песен назад да не работи в режим Random all folders? Може да е възможно, аз лично не съм пробвал. Сега влезнах в Инструкциите на колата но като видях, че започва от 233 страница и свършва след 300 и нещо и се отказах, ще се наложи ти да си почетеш. Редактирано 20 Май, 2023 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 201 #8 Отговорено 20 Май, 2023 Random all folders означава на случаен принцип да върти целите папки, демек албуми. Това няма връзка с въпроса ти. Щом искаш назад, натискаш 2 пъти бързо CH- (minus) от волана, за да я върне в началото. След което по броя пъти, отброяваш песните назад. Пример: Слушаш 7-ма песен на 1:25 минута. Искаш да се върнеш на 4-та песен. Два пъти бързо CH- те връща в началото на 7-ма. Трябва след това да натиснеш още 3 пъти бързо CH-, за да те върне на 4-та. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #9 Отговорено 20 Май, 2023 Точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shoker 2 #10 Отговорено 25 Май, 2023 На 20.05.2023 г. at 22:10, Cyreon написа: Random all folders означава на случаен принцип да върти целите папки, демек албуми. Това няма връзка с въпроса ти. Щом искаш назад, натискаш 2 пъти бързо CH- (minus) от волана, за да я върне в началото. След което по броя пъти, отброяваш песните назад. Пример: Слушаш 7-ма песен на 1:25 минута. Искаш да се върнеш на 4-та песен. Два пъти бързо CH- те връща в началото на 7-ма. Трябва след това да натиснеш още 3 пъти бързо CH-, за да те върне на 4-та. Не е ли само веднъж за да се върне в началото на текущата песен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonnybg98 12 #11 Отговорено 25 Май, 2023 Не знам как трябва да е и при кой как е, но при мен сега на режим Random All не мога да върна песни назад.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове