milbor2 23 #1 Публикувано 22 Април, 2023 Колеги , търся накрайник за секретен болт / като този от снимката/ че моя се прецака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 22 Април, 2023 Накрайниците не са универсални, нали за това са секретни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 623 #3 Отговорено 22 Април, 2023 Комплекта секрети се продава заедно с картонче с номер на секрета. С този номер се поръчва нов ключ за секрета. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #4 Отговорено 6 Май, 2023 с едно такова , един приятел разви проблемните секретни гайки.Сега всичко е затегнато с динамометричен ключ 108нм. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 9 Май, 2023 На 6.05.2023 г. at 13:40, milbor2 написа: С едно такова... Да, това е за развиване на заоблени гайки и ако има подходящ размер, може да стане... Имам такъв комплект, ама е в Англия... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #6 Отговорено 9 Май, 2023 Преди 1 час, JapCar написа: Да, това е за развиване на заоблени гайки и ако има подходящ размер, може да стане... Имам такъв комплект, ама е в Англия... то стана, гайките са развити и гумите са сменени 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #7 Отговорено 9 Май, 2023 преди 19 минути, milbor2 написа: то стана, гайките са развити и гумите са сменени Добре, ама да беше споделил как... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #8 Отговорено 9 Май, 2023 (Редактирано) преди 51 минути, JapCar написа: Добре, ама да беше споделил как... С тези накрайници един колега разви секретните гайки, слагаш този според твоя номер ключ или диаметър. Това е важно, накрайника се набива в секретната гайка за да се заклини и се развива - не е голяма философия. Редактирано 9 Май, 2023 от milbor2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #9 Отговорено 9 Май, 2023 Преди 1 час, milbor2 написа: С тези накрайници един колега разви секретнитe... Знам как става, нали казах, че имам такъв комплект... Въпросът беше какъв метод си използвал, защото има и други, със заваряване на гайка... Идеята е когато някой отваря тема с въпрос, накрая да сподели финала... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #10 Отговорено 10 Май, 2023 Наби с чук накрайника в гайката, така ги е развил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове