Martin Aleksandrov 0 #1 Публикувано 8 Април, 2023 Здравейте, преди известно време ми бяха откраднати двете капачки на предната броня на теглича и все още немога да намеря да закупя нови. Някой може ли да ми препоръча сайт, в който да ги намеря. Пробвал съм на части и по китайските сайтове но не намирам нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #2 Отговорено 9 Април, 2023 Няма да ти хареса цената, около 100лв е капачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #3 Отговорено 9 Април, 2023 (Редактирано) Еднакви ли са за ляв/десен волан? Хвърлих едно око в eBay UК (towing hook cover), цената на нова се доближава да 100-те лв -> £33 + доставка. Втора употреба е 10-15 паунда + поща. Редактирано 9 Април, 2023 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Aleksandrov 0 #4 Отговорено 9 Април, 2023 Ами и там няма за жалост. Оъ къде се купуват нови, ако може да ме упътиш? Предполагам, поради факта, че ги няма втора употреба и са скъпи ги крадат много. Виждал съм доста Хонди 8-ма генерация без тях, но масово в България може да се случи това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #5 Отговорено 9 Април, 2023 https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Honda-Front-Towing-Hook-Cover-Lid-Trailer.html?catId=0&initiative_id=SB_20230409153035&SearchText=Honda+Front+Towing+Hook+Cover+Lid+Trailer&spm=a2g0o.productlist.1000002.0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове