emonai 48 #1 Публикувано 24 Март, 2023 Здравейте, реших да сменя задните пружини и амортесиорите, но като разкачих марквенсона не може да излезе от купето- държи го едно езиче при гайката на горният тампон. Не ми се вижда да е изправяно, а амортисьорите сигурно са сменяни до сега. Ето и снимка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1837 #2 Отговорено 24 Март, 2023 Така са си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #3 Отговорено 25 Март, 2023 Явно, че са така, но за да излезе да го изправя ли, и след, като сменя нещата пак да го огъна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #4 Отговорено 25 Март, 2023 Срежи го.Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #5 Отговорено 25 Март, 2023 Благодаря Ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 180 #6 Отговорено 26 Март, 2023 Може и с клещи да го изправиш,малко безмислено презастраховане е.Нещо,като винта на спирачните дискове.Когато дойде време да ги сменяш ти се разказва играта докато го развиеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #7 Отговорено 26 Март, 2023 (Редактирано) Сагата с амортисьорите продължава! Бях ги взел предварително KYB уж от Japan. Оригиналните са ляв и десен. Дано разликата е само в ухото за биалетката на фаровете, защото новите ми са напълно еднакви. Проблема с това ухо мисля да го реша така: Но и долната подложка на пружинате е малко протрита. Ще ми се да я сменя, но не намирам в магазините, поне в България. Редактирано 26 Март, 2023 от emonai Добавяне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #8 Отговорено 26 Март, 2023 Не разбрах коя е тая биалеткана фаровете. Нали за задни амортесьори говорим?Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #9 Отговорено 26 Март, 2023 Да на задния десен амортисор има ухо, на което се хваща биолетка до сензор, който влияе на адаптивните фарове. Когато от зад колата е пълна -предницата се вдига, а фаровете се местят на долу. Така е и за ляво и дясно, но там влияе друг сензор с биалетка от пред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #10 Отговорено 26 Март, 2023 Ясно. Мойта не е толко умна.Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #11 Отговорено 2 Април, 2023 Ето как се получи: 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове