Ivan B 119 #1 Публикувано 6 Февруари, 2023 Зачетох се в стари теми и попаднах на това прословуто дърпане надясно. Аз карах три години така, докато ми изяде предна дясна гума. Когато купих колата, ходих три пъти на стенд, защото сменях части и рециклирах рейка. Уж всично по окачването беше Ок, но колата дърпаше надясно. Стендовете ги правих на едно и също място. Това беше моята грешка! Винаги съм си карал колите на друго място в Пловдив. И така, след цели три години подпиране на волана, отидох до правилния стенд. Оказа се, че предно дясно колело има наклон и много се изненадах, когато момчето ме попита, дали искам да оправи наклона. Не знаех, че на тази кола, предните колела се регулират по вертикал. Регулирането беше направено и повече нямам ядове с дърпане на дясно. Та колеги, намерете правилния стенд, за да си спестите много ядове. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #2 Отговорено 6 Февруари, 2023 В тази тема има 1 прясно патещ колега. Сподели му къде да иде, щом си доволен и проблема е решен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #3 Отговорено 6 Февруари, 2023 Много е важна машината, но по важно е познанието и опита на механика. Правя реглаж на преден и заден мост след повдигане на колата с гумени тампони. И изненада, след стенда, дърпа на дясно, но само след 60км/ч. Връщам се и следва проверка на налаягането и баланс на гумите и спря дърпането! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове