galin_k 173 #1 Публикувано 21 Януари, 2023 Здравейте, не създадох нова тема, че не можах да намеря такава за Акорд 8 комби. Крушката на заден ляв габарит е за смяна, махнах капачето, отвих и болчетата на пластмасата, но не мога да изкарам целят стоп. Пише slide със стрелка наляво, но има голямо напрежение и ме е страх да натисна защото ще счупи края на стъклото, опира в купето. Някой знае ли каква е цаката на изкарването? Явно има щипки в краищата. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #2 Отговорено 21 Януари, 2023 (Редактирано) Не съм пипал "стоп" на 8-мица, но наскоро случайно гледах клип в ютюб за такива ситуации, само че за фар. Лепиш върху "стопа" силно залеващо тиксо, няколко слоя дълги ленти. Оставящ краищата да стърчат, за да ги хванеш здраво и дърпаш в посоката в която е стрелката. Редактирано 21 Януари, 2023 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #3 Отговорено 21 Януари, 2023 преди 31 минути, galin_k написа: Здравейте, не създадох нова тема, че не можах да намеря такава за Акорд 8 комби. Крушката на заден ляв габарит е за смяна, махнах капачето, отвих и болчетата на пластмасата, но не мога да изкарам целят стоп. Пише slide със стрелка наляво, но има голямо напрежение и ме е страх да натисна защото ще счупи края на стъклото, опира в купето. Някой знае ли каква е цаката на изкарването? Явно има щипки в краищата. Благодаря На самата врата ли където се намира или тази чест която е на купето? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #4 Отговорено 21 Януари, 2023 На купето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #5 Отговорено 21 Януари, 2023 (Редактирано) https://www.youtube.com/watch?v=a3b_jWqYlBE&list=PL6Iejtc1B-f1rtaZapGLoF2EWildjmVDX&index=42&ab_channel=CarCareKiosk Редактирано 21 Януари, 2023 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #6 Отговорено 21 Януари, 2023 Благодаря за бързата помощ, да явно ще трябва да подпра с нещо, че лекичко боята тръгна. Колко търсих в тубата, е не ми излезе видео за комбито.☹️ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #7 Отговорено 21 Януари, 2023 (Редактирано) За нищо. Вземи една широка плоска отверка и я увий със скоч да стане един дебел филм и с лекичко подпиране ще излезне. Редактирано 21 Януари, 2023 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #8 Отговорено 21 Януари, 2023 Успях, но щипките държат много здраво, не както на видеото. Горната е лесна, но долната не излиза и няма място да провреш нещо за напън. Колкото да се старах, счупих долната и обелих леко боята на две места, ама я смених. 😊 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #9 Отговорено 21 Януари, 2023 Да.... . Аз имам цяло пакетче с такива щипки и бих услужил ако се намираше в Плевен но уви. Може би би било по удачно да се бръкне с дълга отвертка от вече освободената част и от там с леко въртеливо движени да се опита да се откопчае щипката защото и да останат някакви следи след поставянето на стопа те няма да се виждат или с едно тънко но здраво въженце да се направи нещо като клюп да се подпъхне в тази част и тогава да се дръпне няма начин да не излезне (може преди това да се пръсне с някакъв смазващ спрей) единственият риск е, че може някоя щипка да се отчупи и е добре да си имаш. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shoker 2 #10 Отговорено 23 Януари, 2023 А някъде да има подобно клипче, само че за габарита, който е на вратата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #11 Отговорено 23 Януари, 2023 Има капаче на тапецерията на задната врата или май от дръжките беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AleXcHo_S600 3 #12 Отговорено 19 Февруари Аз си ги счупих и двете щипки, ама тя причината явно е, че се подпрях на един стълб преди известно време и си мислех, че нямам щети, а те са били по стопа. Пластмасата се е счупила където се завиват болчетата към калника и явно щипките са били под някакво минимално напрежение. Защото като ги дръпнах малко по-силно и се счупиха. От другата страна го свалих абсолютно безпроблемно. Сега си търся левия стоп, ма почти никъде го няма. Или цените са баснословни! Залепил съм го с тиксо да не "избЕга" стопа, ама трябва да го сменя. Някой идеи къде мога да го намеря на по-сносна цена? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #13 Отговорено 19 Февруари Гледам, че си в Германия или само ника е така? Ако си тук в БГ мога да ти пратя телефон на човек който ги внася и продава на части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AleXcHo_S600 3 #14 Отговорено 3 Март Не не, в Германия съм. Успях да намеря един на 195€ +15€ доставка, ама смъкнах цифрата на 135€ всичко. Смених я, сега всичко е наред. Но тоя стоп изключително трудно може да бъде намерен. Благодаря ти все пак! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове