ipetkow 4 #1 Публикувано 10 Януари, 2023 Здравейте, може ли да ми препоръчате място в София, където са ви правили регулаж на клапаните и след това сте нямали проблеми. Карам Хонда Акорд 7, 2.4 - автоматик, газ/бензин. Благодаря на всеки, който сподели мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #2 Отговорено 10 Януари, 2023 Мотобокс / Юби-Ко / Омбре + още няколко апокрифни, които столичани знаят как се именуват и къде точно се намират. Процедурата си е пипкава, но моделът е вехт и ясен. Нищо сложно, освен техническия термин, който няма общо с известно унгарско ястие. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sinan 11 #3 Отговорено 10 Януари, 2023 Слави, Мотобокс. Вълшебник!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 10 Януари, 2023 Нищо сложно е за човек който си знае какво да прави -майстора . Онзи ден един автомонтьор идва в сервиза -скъсал жичките на абс компа ,аз вика ако имах поялник като твоя сам щях да ги запоя амааа.Ето ти станцията припоите всичко ,аз отивам да хапна и пия едно кафе докато си свършиш работата колега .Връщам се аз да му гледам сеира -компа вече станал неузнаваем от дейноста му -тотал щета ,бягай сега за нов комп ,пак идвай като ти потрябва профи станция да си запояваш наволя .За всяка работа ,майсторлък си трябва -мойта станция струва много пари ,но без опит и да знаеш как да я настроиш -нищо няма да направиш,само поразии. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ipetkow 4 #5 Отговорено 11 Януари, 2023 Благодаря на всички за мненията! Успях да запазя в Мотобокс в края на този месец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове