jeksana 2 #1 Публикувано 6 Януари, 2023 Здравейте колеги.Появи се един странен шум от хидравличната ми помпа.Наподобява чукане.Интересното е че когато е на паркинг в купето не се чува с когато е на директна и без въртене на волана се чува как чука.Да я рециклирам или да търся друга читава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6087 #2 Отговорено 7 Януари, 2023 Да не би да е от обтегача на пистовият ремък? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jeksana 2 #3 Отговорено 7 Януари, 2023 Мисля че е от помпата тъй като се чува при въртене на волана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1547 #4 Отговорено 7 Януари, 2023 (Редактирано) Провери първо оптегача на пистовия преди да рецеклираш. Редактирано 7 Януари, 2023 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6087 #5 Отговорено 7 Януари, 2023 Преди 1 час, jeksana написа: Мисля че е от помпата тъй като се чува при въртене на волана Това също натоварва обтегача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове