Jump to content
Matheo

Honda 0-100 5 Sec.

Recommended Posts

Guest JeepersCreepers

а защо и тегли една майна на колата накрая? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1

Много добре бе колега,с какво го храниш доби4ето.Я сподели веднага,а и каква то4но ти е машинката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamo

Ебаси искам и мойта така да може ;) Аз викам че секундите бяха 6 :P поне по мои преценки от видеото ;) А наистина що псуваш тоя малък самолет :) и... Ако не е тайна каква е колата по-точно :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Така като гледам, говорим за Турбиниран V-TEC (малкия) :P

PS Колегата май напсува някой който леко го позасече :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Draik си e направил труда да засече с хронометър и ми каза че са били 5,3 как ги е сметнал незнам :(Нямах време да повторя днес, че ми свърши паметта на телефона. Утре ще вема камера със хронометър и ще се постарая да дам по добро време. А колицата повечето я знаят civic d16z6 turboп.с. а за нецензуните думи накрая съжалявам...

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o©

Много добре бе колега,с какво го храниш доби4ето.Я сподели веднага,а и каква то4но ти е машинката

СПРАВКА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1

Страааааашна,колко ти хар4и ако не е тайна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Браво Метео :( хубаво клипче. Как не се сетих да я измерим като пътувахме заедно към Жребчево за националната - имах една джаджа в вълшебната раница :) Нищо другия път като дойда в Търново може да ти се обадя. Имай в предвид че 100км на километража сигурно не са 100 реални километра - поне при мен 105-6 по километража са реални 100 имам и наблюдение върху Интеграта че километража почва да показва повече над 60-70 км/час (с около 2-3 и се увеличава с увеличаване на скоростта до към 8 при 180).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво много добре :( хареса ми де да можеше и моита да върви така... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако смениш филтъра и сложиш бинтовете,ще паднеш под 5 сек.Още ми треперят сандалите като си спомня как я опънах оня ден......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Километражите лъжат с около 7-10%. Показват по-висока скорост от реалната.Моята съм я засичал с GPS на дълги разстояния и това е грешката. Говоря за сток гуми и скорости.Но независимо от това колата много яко върви. Браво!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления ;) събра ми очите :P;);) колата е страхотна, и се прекланям пред човека, сътворил това бижу :P:(:) Дай Боже и на всички нас такива ХОНДИЧКИ :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:P:(:) Е това е работа................браво,супер колица! Редактирано от techobg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво ей тая оса как ми липсва... ;) мерси, че ми даде да си припомна как кърши врата :) 100 ще ги направи за 5 токувиж и по малко самоче ще трябва да пробваш още няколко пъти.Старай се да сменяш на 7,2-300 на първа и 2ра видях, че избърза на 1ва то нормално то тоя оборотомер не мое го видиш бах маааму :P евалата Matheo ;) Преди имаше класации за автомобиле с времена от 0-100 и прочие ще го намера да видиш колко коли са ти в краката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

а защо и тегли една майна на колата накрая? :)

майните са за оборотомера ;) по едно време стрелката показа 4х.об. пък мотора не се форсира :Pп.с. още по добре може ;) Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво батка добре се ребри хонделата браво )))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maлеее това животно как се изстрелва! Едно въпросче - Как я държиш на 9 пси със сток бутала ? Не те ли е страх, че може да я почупиш ? Аз поне не мисля да я надувам на повече от 6 преди да дойдат новите карантии.( хммм май Драгича много ме е наплашил )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво Мате, знаем си я тази твоята резачка баце.Обади се като дойдеш в Габрово на изпит да поизпилим малко гуми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хммм ако на 2-ра си изпускат гумите като си в бууст тоя километраж не го гледай. ползвай Gtech или дрифтбокс.всичко под 6 седунди ще е с възможност да ти въртят гумите, така че километража лъже със сигурност и то много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

хммм ако на 2-ра си изпускат гумите като си в бууст тоя километраж не го гледай. ползвай Gtech или дрифтбокс.всичко под 6 седунди ще е с възможност да ти въртят гумите, така че километража лъже със сигурност и то много

Бъди сигурен че имаше въртене само на 1 - ва. Отдавна минаха времената когато я карах да върти на 3 - та. Скоро ще има нови клипчета - днес съм сложил нови масла, КN филтър - одраха ми кожата в М- кар тунинг - 139 лв. не ги е срам. Следва окачването - Дидо готви се :)П.с. А за надувката имаше едно Пунто със сток бутала беше надуто на 15 psi след това Савата смени буталата и го направи на 25 - така че, ти си прави изводите. Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доста се изтрелва браво :thumbs1: интересно ми е да разбера какъв е разхода при нормално каране на тва животно? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Отдавна имам съмнения, за прехвалените способности на колата след смяна на филтър. Сега мога със сигурност да кажа, че разликата е никаква или поне аз немога да я усетя - може би има някаква лека промяна в динамиката но мисля, че е по-скоро плод на въображението ми. Така, че не правете като мен да хвърляте безмислени пари за марка и един ИЕД щеше да свърши същата работа, а беше 4 пъти по-евтин. Колкото до разхода навярно това е въпроса които най - често ми се задава :thumbs1:е отговарям градско - 9,5 - 12 л в зависимост от начина на каране. извън до 130 км/ч - 9л.извън, яко натискане - 15 - 17л. Пропуснах да кажа само 100 октана.п.с. Hondю мерси, че се отзова вчера толкова бързо братле - с тез мойте левашки проблеми някъде ще нощувам по пътищата.

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...