bezimenen 0 #1 Публикувано 1 Декември, 2022 (Редактирано) Здравейте, Нещо въздуха не достига до местата за излизане. Излиза през филтъра (до там достига). Каква може да е причината? Колата е 1.8 бензин 2006 г. Редактирано 1 Декември, 2022 от bezimenen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #2 Отговорено 2 Декември, 2022 Като свалиш този филтър оправя ли се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bezimenen 0 #3 Отговорено 2 Декември, 2022 Сутринта свалих филтъра и се оправи проблема. Съответно пак го върнах. Доволен съм, че се оправи, но и съм любопитен защо се получи така. Благодаря ти за помощта:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 2 Декември, 2022 Затапил се е, ако не е сменян. Ако е, то пробвай друга марка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bezimenen 0 #5 Отговорено 23 Януари, 2023 Оказа се, че проблема си е наличен. Когато работи малко повече време парното се получава проблема. После на другата сутрин си духа добре. Махнах филтъра и пак силната струя напира в местото за филтъра. От духалките много слаба струя остава. Някави насоки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #6 Отговорено 24 Януари, 2023 Неработещи или блокирали клапи за посоките на струята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bezimenen 0 #7 Отговорено 25 Януари, 2023 А може ли нещо от топлината да се нагрява и да прави парчетата? Клапите мисля, че си работят. Проблема става като работи парното към 2 часа. Държа го винаги на Hight. После като изстине започва да си духа нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vlck 0 #8 Отговорено 14 Февруари, 2023 Явно е някакъв масов проблем. И при мен така се случва, тази зима го забелязах. Дали някъде има дискусия на тази тема?! Празнични поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове