BGavrilov 16 #1 Публикувано 26 Ноември, 2022 Здравейте колеги Хондаджии На моят Акорд 2011г 2.4 ръчка, лиспва менюто за сървиз ремайндер, както е на този Акорд от снимката. Аз имам само Trip A и Trip B като натисна бутона Sel/Reset. Знаете ли как мога да си го пусна това меню и защо липсва като цяло? Надявам се да нямам някакъв проблем с компютъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 16 #2 Отговорено 26 Ноември, 2022 Ще се радвам, ако някой е имал същия проблем и го е оправил да сподели решението. Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenG 35 #3 Отговорено 28 Ноември, 2022 Не мисля, че го има на всички автомобили. При мен също липсва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 16 #4 Отговорено 28 Ноември, 2022 Да, оказа се ,че зависи от за коя страна е произведена колата. На някои модели я има, на някои не.. което е абсолютно не логично за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1258 #5 Отговорено 11 Декември, 2022 @BGavrilov Колега аз също не открих това за което питаш (моята също е швейцарка) и оставам с впечатление, че коли които са с АТ трансмисия го нямат, ако има някой колега който е с АТкутия и го има това меню нека се обади но аз лично силно се съмнявам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladi_V 4 #6 Отговорено 11 Декември, 2022 Моята кола също е швейцарка с АТ кутия, но си има ремайдър меню. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 16 #7 Отговорено 12 Декември, 2022 @Митко Йотов Моята е с ръчна кутия. Вкрайна сметка реших да отида лично до Бултрако на Ботевградско. Обясних си случая и пича, който приема за сервиз директно ми взе ключа и каза да изчакам. След малко се върна и ми каза,че може да се активира тази функция , срещу 54 лв, което ми се стори направо промоция хах Та сега вече я имам и аз. Активираха я за Швейцария, понеже от там е колата, но може да се активира и за други страни, без България. За България не се поддържа. Така,че който я няма тази функция, може да отиде и да попита директно там 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev_Sergei 5 #8 Отговорено 12 Февруари, 2023 Здравейте, Тези дни ми се налага да ползвам по-често HDS и мисля че някъде по менютата срещнах точно за тази "ЕКСТРА" включване и изключване на римайндърите... така че явно, както и Бултрако са казали и съответно взели 54лв за това, няма значение от къде е колата, просто може да се активира и деактивира.Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #9 Отговорено 12 Февруари, 2023 Това е функция която може да се включи при купуване на автомобила от дилъра, но ако някой който е ровил ( вероятно някой джамбазин при манипулация на километража) я спира и активирането и вече става само със специализиран софтуер на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове