zlobar4e 116 #1 Публикувано 12 Ноември, 2022 Преди две седмици ми умря окончателно горната помпа на съединителя.И след малкото приключение което преживях покрай смяната им се замислих и за спирачната помпа и евентуалното и състояние. Все пак това бяха 25 години вярна работа,а след като разглобих старите да ги разгледам установих защо не можах да първоначлно да обезвъздуша от долната та накрая смених и нея,просто гумата се беше разложила достстъчно и беше запушила всичко. Та някой занимавал ли се е да си рециклира помпата или просто новата магазинска е по-добрия вариант? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #2 Отговорено 20 Ноември, 2022 Здравей. Има ли смисъл от подобни гимнастики при положение, че нова помпа можеш да си намериш за 25-50лв.(а ремонтен комплект е около 25лв.). А помпите протичат защото не се сменя спирачната течност на време или е с неподходящ DOT. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #3 Отговорено 20 Ноември, 2022 Нова рециклирането е временно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 20 Ноември, 2022 Слагал съм ремонтен комплект бутало с пружината и уплътненията на горната помпа. Това преди 10 г., и не съм се занимавал повече с нея. Марката беше Сайкен и струваше 28лв.тогава. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #5 Отговорено 29 Ноември, 2022 Значи от упражнението няма смисъл.Новичка от магазина и си свиркам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове