Тигъра 1 #1 Публикувано 11 Ноември, 2022 (Редактирано) Автоматичната скоростна кутия не зацепва Като е студена тръгва но като загрее и изключва гасиш чакаш малко и пак тръгне малко и изключва както се движи. Маслото е вишнево не е черно и е на макс в границата. Колата е 2005г феисливт купих я и минах 700км като нямаше признаци за нередности. Колко вида кутии са на моята пише MRVA това ли е модела. И съвет от къде да тръгна да взема втора употреба или. Редактирано 11 Ноември, 2022 от Тигъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 251 #2 Отговорено 11 Ноември, 2022 Точно това трябва да е модела, не бързай да се хвърляш на друга кутия преди да си направил диагностика. Може да е някой скапан клапан или датчик, може да е запушена цедка на клапан/соленоид. Прегледай проводниците и щекерите на соленоидите, датчиците и избирача които са отвън на кутията. Потърси малко инфо из нета за тази кутия или за нейни евентуални хронични болежки. Започва се с лесните и видими неща като тези които ти изброих, и чак тогава се минава на смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 252 #3 Отговорено 11 Ноември, 2022 (Редактирано) Някаква грешка индикира ли колега, мига ли на D позиция лампата? То основен проблем на тия автоматици ще се окаже че не си казват сами какъв им е проблемът. Моята на Акорда я карам вече над 5000 км с буксуваща 2ра скорост. Уж тръгне и изведнъж все едно разкача връзката и оборотите литват нагоре. Грешки не показва. Добре, че е ръчния режим та я прескачам тая предавка. Чистил съм и тествал всички соленоиди, умишлено съм разкачал букси за да видя дали изобщо ще хване грешка тоя модул на автомата и веднага ги засича. Мислех и аз за смяна на кутията защото се убедих че проблемът е вътре и ремонт не е рентабилен. Намерих една със същия код и финално се отказах защото не исках да рискувам да взема нещо което не се знае дали няма да е по-зле от моята. При кола със скойност от 5000лв нагоре може би си заслужава опита все пак с друга кутия. Редактирано 11 Ноември, 2022 от HondaExplorer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тигъра 1 #4 Отговорено 11 Ноември, 2022 (Редактирано) Не мига D Не знам дали си заслужава да търся какво и е защото майсторите не са много в час със кутиите а ако ида във специализиран сервиз за автоматица каквото и да е проблема ще е в пъти по скъпо от втора ръка кутия. Вярно че не се знае какво ще сложиш но тия автомати не са проблемни но явно аз изтеглих късата клечка.А и колата си е на 17г Редактирано 11 Ноември, 2022 от Тигъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #5 Отговорено 13 Ноември, 2022 пратих ти на лично - според мен си струва читав сервиз да диагностицира колко е сериозен проблема. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове