Julian Voinov 15 #1 Публикувано 31 Октомври, 2022 Здравейте колеги! От известно време имам много странен проблем с парктроника на Црв 3 ген.Преди година смених единия от задните централни и след това работеше перфектно, но преди около 2 месеца започна нещо да откача? Ту работи ту решава да пищи в движение без значение преден заден когато реши и където си реши. Вчера махнах задната броня но нямаше нито хлабави връзки нито нищо. За влага и дума не може да става в тази жега! Понякога работи перфе и незнам какво може да е? Възможно ли е някой модул за управление на цели парктроник да се е скапал? Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #2 Отговорено 1 Ноември, 2022 Има развитие по темата но е още по-шантаво ! Забелязах, че ако съм на контакт и включена задна всички сензори работят перфектно! След като запаля обаче сензорите се побъркват!? Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #3 Отговорено 1 Ноември, 2022 При мен, единия сензор се побъркваше и ту работеше ту не работеше и пищеше постоянно. Смених го с нов, но проблема си остана, докато един прекрасен ден, открих прекъснат кабел (въпреки че изолацията му беше цяла) и реших нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #4 Отговорено 1 Ноември, 2022 И аз си мислих че е нещо такова и заради това смъкнах задната броня но уви вс си е наред и защо на контакт няма проблеми а като запаля става лудница? Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #5 Отговорено 1 Ноември, 2022 (Редактирано) Както е писъл колегата проблема не е бил видим,намери еладжия да провери проблема. Редактирано 1 Ноември, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #6 Отговорено 1 Ноември, 2022 Определено ще диря токаджия в ПлевенИзпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове