mitakaailqka 1 #1 Posted October 1, 2022 Здравейте, проблемите ми са небезизвестни за този модел. Дисплея на радиото и климатика понякога показва нормално, друг път свети целия, трети път показва половината от символите. А радиото прекъсва и понякога пука. Общо взето от доста време игнорирам проблема, защото не знам къде да се обърна за да бъде решен, но напоследък става все по-зле. Доколкото четох във форума, проблема бил в спойките на дисплея, а на самото радио в някакъв ценер диод, и с двете неща нямам никакъв шанс да се справя сам. Някой има ли представа за място в Пловдив, където правят тези ремонти? Ще съм адски благодарен. Share this post Link to post Share on other sites
А. Д. 90 #2 Posted October 2, 2022 (edited) Здравей, В Асеновград има един майстор, който се занимава с електрониката на коли и поправя и друга техника (Телевизори , видеа и др.) До рибната църква е сервиза. Нямам му телфона обаче. Оправи ми на Джаза радиото. Дано да свърши работа. Edited October 2, 2022 by А. Д. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mitakaailqka 1 #3 Posted October 3, 2022 Благодаря за отговора! За жалост така без конкретни координати и чак в Асеновград не мисля, че ще мога да го намеря. А и ако се налага да оставям колата чак в Асеновград ще ми е свръх неудобно. Благодаря все пак. Ако някой знае такъв сервиз за Пловдив, моля да пише. Share this post Link to post Share on other sites
advokata 20 #4 Posted October 14, 2022 Това може да ви помогне: Аз поне така си оправих проблемите още като я взех. Share this post Link to post Share on other sites
mitakaailqka 1 #5 Posted October 17, 2022 On 10/15/2022 at 1:34 AM, advokata said: Това може да ви помогне: Аз поне така си оправих проблемите още като я взех. Благодаря, чел съм го това, но нито разполагам с поялник, нито с умения как да го ползвам. Затова питам за някое място, където да ми го направят, плюс проблема с прекъсването на радиото. Share this post Link to post Share on other sites
KostadinDiev 18 #6 Posted November 15, 2022 Здравейте, На моята Хонда дисплея не работи. Запознах се с този проблем, четох инструкции, гледах клипове и реших да се захвана с проблема. Но имам проблем. Първото нещо, което трябва да се направи е да се свали дисплея на километража, а моят не иска да помръдне ! Идей какво да направя или къде бъркам ? Share this post Link to post Share on other sites