Kolyo45 1 #1 Публикувано 6 Септември, 2022 Здравейте колеги наскоро си смених ключовете .Направих ги с бутони заради централното заключване .Централното вече работи с дистанционните но не мигат мигачите как да ги накарам да мигат . Ако може някой да ми помогне много ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 6 Септември, 2022 (Редактирано) Така написано не се разбира какво как е направено. Това: "Направих ги с бутони заради централното заключване" може да са много неща. Ако си слагал някакъв модул който да управлява, не са му вързали сигнализацията. Ако си вземал китайски реплики и си обучавал към оригиналният модул, трябва да светят, макар че мисля че съм виждал и да не светят на преди фейса каквато е твоята предполагам. Редактирано 6 Септември, 2022 от docev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kolyo45 1 #3 Отговорено 6 Септември, 2022 Обучихме нови ключове модела е црв 2 преди фейса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 6 Септември, 2022 Добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #5 Отговорено 6 Септември, 2022 Плафоните в купето и задната чистачка работят ли? Какво означава "Направих ги (ключовете) с бутони"? Преди това без бутони ли бяха, т.е. с отделно дистанционно? Сигурен ли си, че всички бутончета, тези които сигнализират за отворени врати и капаци работят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kolyo45 1 #6 Отговорено 7 Септември, 2022 Преди нямаше дистанционни беше с обикновени ключове и всички бутонче работят и плафоните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #7 Отговорено 7 Септември, 2022 И моите не мигат на ЦРВ 2002 г. С китайска реплика на ключ с 3-те бутона съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #8 Отговорено 7 Септември, 2022 (Редактирано) Значи, да перефразирам @docev (както винаги е прав) - издърпàли сте късата клечка. п.п. Може ли да получа снимка вътре в новите ключове. Искам и аз такива. Интересува ме положението на чипа за имобилайзера и дали се сгъват. За да знам, какви точно да си купя. Редактирано 7 Септември, 2022 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 624 #9 Отговорено 7 Септември, 2022 @Krasi-mir, моя не е сгъваем. Предполагам положението на ампулката те интересува. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kolyo45 1 #10 Отговорено 7 Септември, 2022 (Редактирано) Единия се сгъва другия не чипът не е на платката в горния десен ъгъл Редактирано 7 Септември, 2022 от Kolyo45 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #11 Отговорено 7 Септември, 2022 Аха, значи чипа е по посока на острието. С @docev сме го коментирали положението на чипа, ама исках да го видя в работещо дистанционно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kolyo45 1 #12 Отговорено 7 Септември, 2022 (Редактирано) То е работещо просто го отворих за да се види чипът къде е лъскавото копче отваря острието напред Редактирано 7 Септември, 2022 от Kolyo45 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове