Ivan Petrov 2 #1 Публикувано 5 Септември, 2022 (Редактирано) Здравейте, днес колата беше малко на майстор и докато е работил, е решил да откачи акумулатора . Та следва че радиото си иска код , аз имам залепен на книжката ама не става ,пробвах няколко пъти и не иска . И май го въведох повече пъти отколкото трябва, дайте съвет или код ако сте на ясно . Благодаря! Редактирано 5 Септември, 2022 от Ivan Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #2 Отговорено 6 Септември, 2022 (Редактирано) т.е. питай @dindin Редактирано 6 Септември, 2022 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 6 Септември, 2022 (Редактирано) Ми то и аз освен да препратя към тая същата тема друго не знам какво да направя ^ горното ако все още не е блокирало и може да се въведе код. Редактирано 6 Септември, 2022 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 80 #4 Отговорено 6 Септември, 2022 В Бултрако срещу определена сума могат да ти го намерят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Petrov 2 #5 Отговорено 6 Септември, 2022 Благодаря! Май се оказва че е блокирало, в Бултрако още не съм ходил но май трябва да ги посетя ако не намеря друг начин. Преди 1 час, А. Д. написа: В Бултрако срещу определена сума могат да ти го намерят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Petrov 2 #6 Отговорено 7 Септември, 2022 (Редактирано) Днес колата се беше явно наспала,беше се отблокирала и чудо ,кода който имам на книжката 5-цифрен си го припозна и всичко си е ок. Редактирано 7 Септември, 2022 от Ivan Petrov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #7 Отговорено 10 Септември, 2022 (Редактирано) Супер! Има си определено време след 1-во, 2-ро и последващи грешни опити, което трябва да изтече. Ако някой има инфо за минутите ще е супер да сподели. Борил съм се с радиото на едно БМВ така, което от бъзикане накрая май се заключи за постоянно и направо го смених с нормален съвременен плеър. Редактирано 10 Септември, 2022 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове