vladimir8507 14 #1 Публикувано 24 Август, 2022 Здравейте колеги, Карданът ми се нуждае от ремонт - двете кръстати карета са разбити, особено предното. При ниска скорост, предницата играе кючек. Ако някой има опит, моля да препоръча специализиран сервиз, от който е останал доволен. Населеното място е без значение, ще го пращам с куриер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Richard 41 #2 Отговорено 24 Август, 2022 Срещал съм теми, ставало е въпрос за специализиран сервиз за ремонт на кардани в Кубрат това е в Разградска област, и отзивите са били положителни. Порови из форума ще излезе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #3 Отговорено 25 Август, 2022 Моят опит, в Кардам си оставиха ръцете. Втория опит беше в Сливен-много съм доволен. За съжаление съм загубил телефона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladimir8507 14 #4 Отговорено 25 Август, 2022 Кардам или Кубрат си остави ръцете ? Двама различни ханове са това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #5 Отговорено 25 Август, 2022 Кубрат, извинявам се. Даже 6 месеца гаранция имаше, която непризнатха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sofro 0 #6 Отговорено 22 Февруари, 2023 На моя кардан му сменяха карета и балансираха в сервиз на входа на София от към Костинброд: https://www.google.bg/maps/@42.7587477,23.2690037,14z?hl=bg Мисля че 60лв беше реглажа и 20-30лв смяната на карето /с тяхно каре/ . Мога да намеря точния адрес и телефон - в къщи имам визитка. Гаранцията мисля, че е една година, но не съм имал проблеми от тогава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове