Nuclear 7 #1 Публикувано 14 Август, 2022 Здравейте, Понеже търся да си купя CRV 3 2011 facelift 2.4 бензин с дистроник, искам да питам дали въобще тази екстра се е предлагала от хонда за този двигател и година? Въпроса е да си спестя време ако няма да мога да намеря такъв вариант. Благодаря Ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #2 Отговорено 16 Август, 2022 Ок явно никой няма информация по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 16 Август, 2022 Поглеждам Ви профила, гледам мненията, чета 3 страници с въпроси и нито един отговор на някого, като изключим тези, които касаят собствените въпроси. И сега си представяме, как щеше да изглежда целия форум, ако беше съставен от хора, които влизат тук само за да питат. Горе долу така: преди 17 минути, Nuclear написа: Ок явно никой няма информация по въпроса Подобно поведение демотивира и останалите, които се "прецакват" да отговарят. После що било така, що било иначе. Докато не се погледнем нас самите, няма да се оправим. И нямам предвид само форума. Иначе, ако трябва да разсъждаваме, CR-V 3 2.4 се предлага само за Северна Америка. Там дистроник не съм виждал на най-засуканите 3-ки, че даже и на 4 префейс. Дано това Ви спести от ценното време. 5 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #4 Отговорено 16 Август, 2022 (Редактирано) Преди 11 часа, Honda_Z написа: Поглеждам Ви профила, гледам мненията, чета 3 страници с въпроси и нито един отговор на някого, като изключим тези, които касаят собствените въпроси. И сега си представяме, как щеше да изглежда целия форум, ако беше съставен от хора, които влизат тук само за да питат. Горе долу така: Подобно поведение демотивира и останалите, които се "прецакват" да отговарят. После що било така, що било иначе. Докато не се погледнем нас самите, няма да се оправим. И нямам предвид само форума. Иначе, ако трябва да разсъждаваме, CR-V 3 2.4 се предлага само за Северна Америка. Там дистроник не съм виждал на най-засуканите 3-ки, че даже и на 4 префейс. Дано това Ви спести от ценното време. Незнам какво си чел по-профила ми, но аз не съм от супер запознатите в подробности маняци на хонда като теб който се чуди кой да смъмри защото едва ли не нямал достатъчно отговори по форума. Всъщност всичкло на всичко са ми задавали 2-3 въпроса и то на лично. Съжалявам, че не попълвам изискванията ти. Всъщност мислех че концепцията на форумите е знаещите да помагат на незнаещите, ама явно за теб тря всички да сме турбо знаещи като теб. Ако искаш можеш и да ми забраниш достъпа до форума все ми е тая, ако това ше те задовли, явно тука човек тря да го е страх да пита нещо понеже едвали не Не е компетентен по хонда въпросите. Редактирано 16 Август, 2022 от Nuclear Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #5 Отговорено 17 Август, 2022 ............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове