JapCar 304 #1 Публикувано 20 Юли, 2022 От къде да сваля ел. схеми на Акорд7 ? Не намерих из форума... Из Нета има руски сайтове, но схемите са в някакъв гаден HTML формат и не могат да се увеличават... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 159 #2 Отговорено 22 Юли, 2022 (Редактирано) Съжалявам за предния пост - нещо се обърка. Ето тук можеж да ги намериш накрая. Не обръщай внимание на заглавието, има и за преди фейса всичко. Това го свалях доста отдавна от форума, но не помня от къде точно. Редактирано 22 Юли, 2022 от I_Yordanov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #3 Отговорено 22 Юли, 2022 Преди 6 часа, I_Yordanov написа: Съжалявам за предния пост - нещо се обърка. Ето тук можеж да ги намериш накрая. Не обръщай внимание на заглавието, има и за преди фейса всичко. Това го свалях доста отдавна от форума, но не помня от къде точно. Благодаря. Това е сервизно ръководство, не само ел. схеми. Огромно е, над 7000 страници... Голямо търсене става, докато намеря нужната ел схема, защото схемите не са в отделен раздел, а при всеки възел... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 159 #4 Отговорено 22 Юли, 2022 Само това имам. Другото е в омануал, но нещо стана там и не мога да ги сваля или дори уголемя. Може да пробваш де - https://omanual.ru/Honda/Accord/7/R00/HTML/00/SEA3E00000000000000ZDRT00.HTML Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 22 Юли, 2022 (Редактирано) преди 8 минути, I_Yordanov написа: Само това имам. Другото е в омануал, но нещо стана там и не мога да ги сваля или дори уголемя. Може да пробваш де - https://omanual.ru/Honda/Accord/7/R00/HTML/00/SEA3E00000000000000ZDRT00.HTML Това и аз го намирам из Нета, него споменах в първия си пост. Едно време ставаше и е беше удобно, а сега с няколко браузера отварям и не става..., схемите са малки, надписите не могат да се четат и не може да се увеличава... Редактирано 22 Юли, 2022 от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Polad112 1 #6 Отговорено 9 Август, 2022 On 7/23/2022 at 12:55 AM, JapCar said: Това и аз го намирам из Нета, него споменах в първия си пост. Едно време ставаше и е беше удобно, а сега с няколко браузера отварям и не става..., схемите са малки, надписите не могат да се четат и не може да се увеличава... Така е, сега всичко е сложно и ненужно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #7 Отговорено 11 Август, 2022 Отварям го с Edge, и увеличавам с Ctrl/+ . На 200% вече се чете почти нормално. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове