Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, имам Хонда Сивик 8 ген 2.2i-cdti 2007.При първото палене сутрин на таблото светват всички лампи и зеленото ключе и символа за подгряване на свещите и колата пали и върви нормално. Загасям я. При следващото палене символите, зеленото ключе и подгряване на свещите, не се появяват и като натисна бутона за старт.Стартерат върти но колата не пали. Вадя и слагам контактния ключ няколко пъти и символите се появяват и колата пали или пък чакам известно време и пак слагам и вадя ключа появяват се ключа и подгряването чува се как едно реле изчатква и колата пали и си върви нормално. Имам само един ключ. Преди 2месеца ми падна акумулатора внезапно и ми подаваха ток, но не запали.Сложихме акумулатор на мястото си и запали,но се наложи да купя нов акумулатор. Малко след това започна проблема.Таблота с предпазителите при двигателя е сменяно цялото,никакъв ефект,заедно с предпазителите и релетата. Какъв може да е проблема?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смени сега и другото вътре в купето, но можеби ще трябва адаптация.  Провери къде точно отиват кабелите от контактният ключ. По скоро ти трябва електичар да замери кое не сработва когат стане така. Не знам има ли главно реле тоя модел но сигурно да. 

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бушонерата наречена Боди Контрол Модул ако кабелите ти от контактният ключ отиват директно там (което не  ми се вярва). Както казах, трябва елекричар. Със смяна на това и онова едва ли ще стане.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...