TheShaman 0 #1 Публикувано 7 Юни, 2022 Здравейте. Потърсих из форума, но не намирам да е обсъждано, съвместими ли са броните, предна и задна на седан и хечбека на 10-та генерация?! Може ли някой да даде информация. Идеята ми е да сменя задната броня на седана си 2018-та с такава от хечбек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6101 #2 Отговорено 7 Юни, 2022 На хеча е доста по-къса спрямо седана. То се вижда и по снимки, ако разгледаш в нета кадри в профил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheShaman 0 #3 Отговорено 7 Юни, 2022 На смимки ми се виждат еднакви, затова попитах. А предната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6101 #4 Отговорено 7 Юни, 2022 Зад броните предниците на седан и хеч (Сивик 10) са еднакви. Виждал съм седан с броня от хеч. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1521 #5 Отговорено 7 Юни, 2022 Отвъд океана, седанът има версия Si, която е с (фалшиви) въздуховоди, подобни на хеч-а. Да не се бърка с нея: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6101 #6 Отговорено 7 Юни, 2022 Да, но белият седан който видях преди 2 години си беше с предна броня от хеч, та явно стават. Задните не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 93 #7 Отговорено 7 Юни, 2022 Предните брони стават. Задните естествено са различни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове