Jump to content
giktak

Добър майстор по електроника

Recommended Posts

Здравейте колеги. Трябва ми добър майстор по електрониката за honda fr-v 1.7 бензин в София. Проблема е с мигачите на Хондата . Смених модула който е за мигачите с друг втора ръка и нямаше проблем около шест месеца и след това започва проблем с мигачите. Подавам с което примерно за ляв мигач пресветне няколко пъти примерно три или един път и изгасне . Изключа и го включа на ново и работи до следващия път когато реши да направи същото прекъсване. Смених и ключа за мигачите,но положението е същото. Това го прави и към десния мигач докато явно,не изгори релето за дадената позиция. За това ако някой знае добър майстор по електрониката в София да пише. Благодаря предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Проблема беше отстранен с подмяна на релетата за мигачите които са в модула . Сервиза е в кв. Толстой , а майстора се казва Николай . Ако може да прехвърлите темата в Хонда ФР-В . Мерси предварително .

  • Харесвам 2
  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, малко прясна информация по темата с мигачите. Значи на мен ми се случи миналия месец спря ми лявата линия. Свалих си модула поръчах си 2 бр. обикновени релета със 5 пина модел 4120-1с-12v 40A . Също така им взех и готови букси да не се занимаван да ги запоявам.

Цялата работа около 22.50 лв. със доставката и някой лев на майстора за запояване . Сега всичко е наред. Но играта със свалянето е ужасно бутлива. Много букси и нерви. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...