bo_zapryanov 2 #1 Публикувано 1 Юни, 2022 Здравейте! Днес колата ми направи следния проблем . При потегляне на светофар колата започна да издава странни шумове под капака , завоите бяха много трудни след това (волана в завой се втвърдява ) , едвам е върнах обратно . След вдигане на предния капак , очаквах да имам проблем с помпата за хидравлика , но от там нищо ...или поне аз така мисля . Резервоарчето за хидравлика бе мокро от хидравлична течност , но от никъде невидях да има спукване . Червената (тапа/капачка или каквото е там) е суха и здрава ,. Вътре си има течност . На някого случвало ли се е нещо такова и може ли колата да се "закара" така на майстор ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #2 Отговорено 1 Юни, 2022 (Редактирано) И там течноста маслото се сменя,сугурно е чернилк,събира 1 л. Дано това не е докарало помпата за рециклиране. Редактирано 1 Юни, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bo_zapryanov 2 #3 Отговорено 1 Юни, 2022 (Редактирано) Здравейте! Не, течността е бистра и почти ниво-максимум . На колко време се сменя хидравличната течност , аз нямам и година от смяната й . Редактирано 1 Юни, 2022 от bo_zapryanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #4 Отговорено 1 Юни, 2022 Какво сложи като течност. Щом е на една година е ок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bo_zapryanov 2 #5 Отговорено 1 Юни, 2022 За жалост , не е оригинално ... преди около година и кусур когато е купихме имахме проблем с помпата на хидравликата , наложи се да е ремонтират , като от нея течеше яко течност , ремъка беше мармалад от това . Оправиха проблема тогава , нямаше никакъв дерт до днес . А относно "оригинално масло " ли са сложили , не са . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #6 Отговорено 1 Юни, 2022 Явно ремонта не е бил толкова успешен,и качектвен,то пак зависи какво са сложили като ремонтен комплект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 24 #7 Отговорено 2 Юни, 2022 (Редактирано) Слагай друга помпа 2ра употреба и газ. Поне на части коли колкото искаш. Гледам си и от Хасково , зад Минерала до Милко отивай за помпа. Редактирано 2 Юни, 2022 от z_chakarov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bo_zapryanov 2 #8 Отговорено 3 Юни, 2022 Здравей! Да помпата е заминала . Преди бях гледал за този Милко че има Хонди на части , ама късновече ...поръчах нова "уж" с гаранция , и 1 казанче за хидравлична течност , че в моята имало стружки и "не било сигурно че ще се изчисти с промиване " . Но иначе благодаря , ще посетя този Милко но за други части по екстериора . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #9 Отговорено 4 Юни, 2022 Quote че в моята имало стружки и "не било сигурно че ще се изчисти с промиване Това е чист мързел майсторски за да не работи да го изчисти по лесно ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове