Emiliano 0 #1 Публикувано 11 Май, 2022 Здравейте и от мен .Сега ми предстои смяна на ангренажната верига .Можели някой да ми препоръчва добър и прецизен маистор Някъде около Пловдив .Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emiliano 0 #2 Отговорено 11 Май, 2022 24 minutes ago, Emiliano said: Здравейте и от мен .Сега ми предстои смяна на ангренажната верига .Можели някой да ми препоръчва добър и прецизен маистор Някъде около Пловдив .И от къде мога да си поръчам оригинална верига .Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6103 #3 Отговорено 11 Май, 2022 (Редактирано) Въпросът ти е супер непрецизен!!! Няма никакви подробности за двигател, а със заглавието на темата напрао "изби рибата". Иначе - добре дошъл! Редактирано 11 Май, 2022 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emiliano 0 #4 Отговорено 11 Май, 2022 53 minutes ago, ceco_accord said: Въпросът ти е супер непрецизен!!! Няма никакви подробности за двигател, а със заглавието на темата напрао "изби рибата". Иначе - добре дошъл! маи не си ме разбрал какво му е на въпроса 54 minutes ago, ceco_accord said: Въпросът ти е супер непрецизен!!! Няма никакви подробности за двигател, а със заглавието на темата напрао "изби рибата". Иначе - добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emiliano 0 #5 Отговорено 11 Май, 2022 Здравейте .Преди извесно време и аз реших да си закупя .Хонда C-RV 3. CDTI .За сега всичко е ОК .Но уви дошло е времето да сменя ангренажната верига .Можели да ми препоръчате добър и прецизен механик .(Пловдив) .Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6103 #6 Отговорено 11 Май, 2022 Off Topic И ти не ме разбра, но пък аз вече те разбрах. Остава и другите да схванат идеята на заглавието, и някой да те упъти към въпросния Хонда спец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #7 Отговорено 11 Май, 2022 3 hours ago, Emiliano said: Здравейте .Преди извесно време и аз реших да си закупя .Хонда C-RV 3. CDTI .За сега всичко е ОК .Но уви дошло е времето да сменя ангренажната верига .Можели да ми препоръчате добър и прецизен механик .(Пловдив) .Благодаря Здравей как или кой определи че това време е дошло,за смяната на веригата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1521 #8 Отговорено 12 Май, 2022 @Emil Yankov, профилът Ви на име @Emiliano отива в небитието. След като не започнахте добре с тази тема, хубаво сте решили да направите рестарт, но не това е начина. Новата регистрация не помага. Отново апелирам да се запознаете с правилата, и да прочетете какъв тон и съдържание се котират добре във форума. Как може да се скрие великан в страната на джуджетата... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове