Val_002 1 #1 Публикувано 26 Април, 2022 Здравейте колеги, От няколко месеца стана собственик на CR-V 128 кс. автомат 98' и искам леко да го подсиля (към 160кс) , и искам да ми кажете кое да сменя без да пипам софтуера. При краен случай ще пипам софтуера, но нямам OBD2 букса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #2 Отговорено 26 Април, 2022 Вземи си една студена биричка и картофки,радвай се на хубавото време и не се занимавай с глупости. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #3 Отговорено 26 Април, 2022 Според мен да беше взел нещо с повече аеродинамика за да ги усетиш тези 32 коня които искаш да добавиш. При теб едва ли ще усетиш това дори да го направиш. Карал съм и двата мотора на CR-V 1ген 128 кс. и 147 но автомат,единствената разлика при 147 е малко повече мощ след 110км в час. Както каза колегата не се занимавай с глупости на 22 годишната си кола 128 коня на която отдавна са и умрели тези коне след 100то. Да я пипаш само софтуерно ще доубиеш мотора си. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Val_002 1 #4 Отговорено 26 Април, 2022 А модификация за лек офроуд бих те ли ми препоръчали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #5 Отговорено 26 Април, 2022 Колега или си гледал много филми,или не си разбрал какво си взел. Автомат за "лек офроуд",карай си колата и не се чуди как да я счупиш. Примерно малко по-добри гуми, от което естествено ще ти бръмне главата от тях на асфалта. Continental ContiCrossContact LX 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Val_002 1 #6 Отговорено 26 Април, 2022 Благодаря за написаните мнения и съвети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #7 Отговорено 27 Април, 2022 Ех мерак мерак,напълно те разбирам. Тя за лек офроуд и така си става.Щом ти се дават пари,може да и вземеш една метална кора за под двигателя примерно(ако се предлага за единичка).Може и едни нови пружини да я повдигнеш леко и да събереш задницата ако се е поразкрачила.Става и с подложки има много теми и клипове,иска четене и гледане. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #8 Отговорено 28 Април, 2022 (Редактирано) On 4/26/2022 at 10:20 PM, Val_002 said: Благодаря за написаните мнения и съвети Според мен колега започни с подобряването на сегашното състояние на колата. Обслужи я, сложи хубаво масло 5w30,обнови маслото на автомата с оригинално такова ,това ще повлияе положително на ускорението на колата. Смени максото на задния диференциал също с оригинално. Сложи хубани свещи NGK, ако ти си дават малко повече пари същата марка иридиев,смени кабелите на свещите ако е нужно. Може да промиеш двигателя,след това няколко къси смени на маслото,цел отмиване на нагара и лакирането на двигателя от предни експлоатации. Има доста теми тук в този раздел за други обслужвания,ще разбереш че в 22годишната ти кола все още има динамика. Редактирано 28 Април, 2022 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове