AzSum 185 #1 Публикувано 14 Април, 2022 Здравейте, Имам адаптивен круиз контрол(дистроник), който е разположен в емблемата на предната решетка. Годините макар и само 7 и слънцето са матирали пластмасовия слой на емблемата и стои грозно. Умувам ако се полира емблемата и се сложи фолио точно както се прави на фаровете дали това ще попречи на работата на адаптивния круиз контрол? Някой дали има опит с това? Благодаря предварително на отзовалите се! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrisimow 26 #2 Отговорено 15 Април, 2022 Аз съм с фолио на емблемата и не намирам разлика в поведението на адаптивния круиз контрол. Обаче не знам как стои въпросът с полирането, защото аз го направих с цел превенция от "матиране". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1521 #3 Отговорено 15 Април, 2022 Полирал съм - няма й нищо. Преди: След: @AzSum, не е ок да си задаваш въпроса на няколко места. Като няма отговор тук - няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове