Pi6ligara 10 #1 Публикувано 21 Март, 2022 Здравейте, мисля че ми се е спукало казанчето за чистачките, течността ми изчезна и подкалника постоянно е мокър и прави локва отдоло. Някой знае ли как се разглобява и какво се сваля за да видя къде е проблема? Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #2 Отговорено 21 Март, 2022 http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group30d.htm#210089 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #3 Отговорено 25 Март, 2022 Здрасти колега. И аз имах същия проблем преди време. Оказа се че не е казанчето. Махни щипките на подкалника и ще видиш един маркуч захранващ пръскачкитр на фаровете, който минава точно отвътрешната страна по ръба на веждата на калника. Точно в средата има скоба, която беше протрила маркуча. Предполагам при тебе е същия проблем, защото и при мен точно така капеше при калобрана. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pi6ligara 10 #4 Отговорено 25 Март, 2022 Мерси колега, утре ще го разгобя и ще видя какво е, че цяла седмица от работа няма време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #5 Отговорено 25 Март, 2022 Тук съм писал как се стига до казанчето. Няма да е лошо да си подсигуриш нови щипки защото старите може да са прегорели. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pi6ligara 10 #6 Отговорено 26 Март, 2022 Оказа се от бързата връзка на маркуча, който отива към пръскалките на фаровете. Махнах я и сложих маркуча директно, за сега не тече, пък по натам ще видим. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове