under 0 #1 Публикувано 23 Февруари, 2022 Здравейте колеги, нов съм във форума и след известно търсене и четене, не открих дали някой от вас се е интересувал от повдигане на нашите cr-v 4та генерация. Както знаете то не се слави с големия си клиренс, като със 17-те си сантиметра се доближава повече до лек автомобил, отколкото до кросоувър. След търсене и по чуждестранни форуми стигнах до извода, че повдигане с до 3см(след това е проблем за носачите и трябват повече промени) могат да се постигнат с подложки, които се слагат отгоре на макферсона. При 3та генерация нещата са аналогични, ако не дори същите https://www.drive2.ru/l/288230376152515771/ Има ли някой опит с подобно нещо, всякакви идеи или съвети също ще са от полза? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1536 #2 Отговорено 23 Февруари, 2022 Ето какво е писано за 3ген и повдигането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #3 Отговорено 23 Февруари, 2022 (Редактирано) При трета генерация повдигането е за да се реши проблема с провисналата задница и наклона на гумите. Тоест връщане на оригиналната стойка и проходимост. В такъв случай вариантът с подложките, макар и компромисен, е донякъде оправдан. Но за кола без отклонения във фабричния клирънс поставянето на подложки за мен не е удачно. Сигурно инженерният екип на японците ги е мислил, премислил и сметнал тези работи. Лично мое мнение. Редактирано 23 Февруари, 2022 от note 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #4 Отговорено 3 Юли, 2022 (Редактирано) Колеги и аз имам питане по темата. След като сложих газ с бутилка от 72 литра на мястото на резервната гума, като добавим и резервоара с горивото ми приклекна задницата. Доколкото съм чел вариантите са два или нови пружини (най вероятно старите са уморени) или подложки. От опита ми с първа генерация новите пружини държат до две три години и после същата работа да не кажа и по-зле. При първа генерация подложките свършиха по-добра работа, колата се вдигна 30 мм и не съм имал никакви проблеми. Питам се: 1. Има ли подложки за IV генерация и някой слагал ли е? 2. Подложките същите ли са, както при трета генерация? 3. Има ли някакви усилени пружини? Редактирано 3 Юли, 2022 от jorkata dinev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MeLLoW7raX 0 #5 Отговорено преди 10 часа И на мен ми е любопитно дали има подложки за 4та генерация или може да се ползват същите от трета? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове