clarion 2 #1 Публикувано 16 Февруари, 2022 Здравейте колеги, Днес като запалих колата и тръгнах ми светнаха тези 3 лампи едновременно и си светеха постоянно докато се прибера. Някой има ли идея какво може да означава това? Имали ли сте подобен случай? 🙄 Мерси предварително! Honda Accord 2005 2.2 i-cdti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #2 Отговорено 16 Февруари, 2022 Здравей, причините могат да са няколко. Като за начало си погледни нивото на спирачната течност в казанчето. Някакви интервенции да е имало наскоро по спирачната система? Може някой от датчиците да е сдал службата... Няма да е зле, да минеш на диагностика по принцип. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maistora88 13 #3 Отговорено 18 Февруари, 2022 Трите лампи остават да светят при палене със слаб акумулатор. На мен така са ми светвали като беше -20, но след като колата поработи малко изгаснаха. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо82 7 #4 Отговорено 18 Февруари, 2022 Абсолютно същите светят и при мен! Но по-странното е, че както могат да се появят по време на палене и движение, така могат и да изчезнат! Ако е спирачна течност, не светят те, а и няма да се появяват, и изчезват ей така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #5 Отговорено 19 Февруари, 2022 8 hours ago, Данчо82 said: Ако е спирачна течност, не светят те А какво свети, плафона в багажника?🙂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо82 7 #6 Отговорено 19 Февруари, 2022 Свети си символа за ръчната спирачка, като на всяка друга кола! Плафоните на тия коли, не светят всеки път! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clarion 2 #7 Отговорено 21 Февруари, 2022 На 18.02.2022 г. at 7:43, maistora88 написа: Трите лампи остават да светят при палене със слаб акумулатор. На мен така са ми светвали като беше -20, но след като колата поработи малко изгаснаха. Четох в английски форум, че това може да е от слаб акумулатор и наистина колата не беше палена известно време. Този уикенд я покарах около 400км и все още си светят... Засега мисля да я закача на компютър да видя какво ще ми кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #8 Отговорено 21 Февруари, 2022 Да, колегите са прави за акумулатора. Но без диагностика само си гадаем. Макар, че.... при мен светнаха и като се скапа регулатора на напрежението в алтернатора. А тогава диагностиките не отчетоха проблем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове