ALEX80 0 #1 Публикувано 1 Февруари, 2022 Здравейте. Счупиха ми предното стъкло на Хонда Акорд 2008 г., 2.4, автоматик. Проблемът е, че колата е американско производство и от официалния вносител на Хонда ми казаха, че в целия ЕС няма такива стъкла. Има малка разлика в размерите и стъклото за европейския модел на Хонда не става. Някой може ли да даде съвет къде мога да намеря части за американската версия? Предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 174 #2 Отговорено 1 Февруари, 2022 Потърси по моргите първо, би трябвало да има и американки такива. Освен директен внос, остават и фирмите вносители на автомобили, могат и да помогнат предполагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 141 #3 Отговорено 1 Февруари, 2022 Каква цена казаха от Бултрако? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALEX80 0 #4 Отговорено 1 Февруари, 2022 Никаква. Просто казаха не продаваме такива, няма внос в ЕС за американските модели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #5 Отговорено 1 Февруари, 2022 Нямаше ли във форума човек, който прави поръчки на части и консумативи от Америка? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 141 #6 Отговорено 2 Февруари, 2022 (Редактирано) On 2/1/2022 at 7:20 PM, ALEX80 said: Никаква. Просто казаха не продаваме такива, няма внос в ЕС за американските модели Еееее, те внасят и от Щатите, питал съм ги. Може да не се занимават със стъклата заради характера на стоката ... Я провери в Соларей Хонда. Редактирано 2 Февруари, 2022 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове