ValMihov 20 #1 Публикувано 12 Януари, 2022 Здравейте колеги! На баба Хонда вече и поизгниха веждите на задните калници, а кърпенето става по-лесно ако ги имам като готов детайл. За много марки и модели съм виждал оферти в нета, но не и за старо HR-V. Моля ако някой си е пазарувал тази част от някъде да сподели! Предпочитам място в София, но пък и куриери има на всякъде така че все тая. Предварително благодаря! п.п. Не знам на какво дереже са праговете но като се свали пластмасата, се надявам да не търся и тях 😄 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #2 Отговорено 13 Януари, 2022 Не се занимавай с готови. Намери си добър майстор. Може да излезе и корозия по арката над гумата и прага. При мен беше точно на тези места. Имам тема (Подлежи ли на ремонт) там може да видиш изгнил праг. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tiomir 9 #3 Отговорено 15 Януари, 2022 Колега виж тук: Иначе моята в момента е на тенекиджия за същия проблем, майстора се намира в Овча купел, обяви ми 115лв. за вежда, резултат ще го видя след няколко дена. Тогава мога да кажа колко ми е струвало всичко с боядисването ако те интересува. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValMihov 20 #4 Отговорено 18 Януари, 2022 Здравейте колеги! За вежди вече се убедих, че няма да намеря, но сега минавам на план Б. Кърпене от тенекеджия. За това се обръщам с молба към Tiomir: Може ли да ми дадеш координати на човека при когото си закарал твоята кола в Овча купел? Адрес, телефон? Защото сега се връщам от друг майстор, когото уж ми препоръчаха, но не ми хареса. Не понасям мъж на възраст 50+ да ми мрънка като госпожица: Ама аз не знаааам. Ама то трябва да се свали, прага и бронятааааа. Ама обади се след два месецаааа. Ама то ще има и за кърпенееее...Мииии за цена не знаам! Още не е приел работата и вече ме убеждава колко му било сложно! А бронята е на 3 винта и 5 щипки. Прага също. Разбира се че трябва да се свалят, и знам че има за кърпене, нали за това съм дошъл! А ако правиш това всеки ден и приблизителна цена може да дадеш. Пък изненадите ще си ги доплатя естествено. Така че ще търся друг и надявам се някой с по сериозно отношение към това с което си вади хляба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6174 #5 Отговорено 18 Януари, 2022 Дали майсторът по "кръпките" е добър си личи по колите които е правил преди 2 и повече години. Такова инфо търси. На гланц и цвят повечето го докарват, но да консервират отдолу и да не излезе после ръжда е номера - ако не ти е за продаване, де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #6 Отговорено 18 Януари, 2022 Отсвирвай го! Този наистина няма да ти свърши работа. Повечето добри тенекеджии не боядисват. След това си намираш и бояджия. Бях останал с впечатление, че в София не се къпят коли. Като излезе ръжда и хайде на провинцията и нова се купува 🙂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове