Ivan86 0 #1 Публикувано 20 Декември, 2021 Здравейте вчера долях на моята Хонда Акорд 2.2/140кс/2006 повече масло. Утре ще предприема патуване на разстояние 2000км,трябва ли да източа малко?Долях не повече от 250 мл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #2 Отговорено 20 Декември, 2021 Добре си е там. Не точи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan86 0 #3 Отговорено 20 Декември, 2021 И аз така мисля ,но като не съм толкова на ясно с нещата реших да пиша тук. Благодаря за бързия отговор ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #4 Отговорено 20 Декември, 2021 Принципно не е редно и не случайно има горна граница, но наднорменото количество е около 200 мл. и може да няма последици, особено ако мотора има лека консумация на масло. Като пристигнеш - провери го пак и виж дали някъде по двигателя има омасляване. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #5 Отговорено 20 Декември, 2021 преди 37 минути, Ivan86 написа: И аз така мисля ,но като не съм толкова на ясно с нещата реших да пиша тук. Благодаря за бързия отговор ! За дизел маслото изглежда доста добре, явно мотора е в добра кондиция и за дълъг преход от 2 000км който мислиш да предприемеш е добре маслото да ти е на макс или мааалко отгоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan86 0 #6 Отговорено 20 Декември, 2021 Благодаря ви момчета💪🏻 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове