Jump to content

Ivan86

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Ivan86

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда акорд 7 генерация комби
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    86

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. И аз така мисля ,но като не съм толкова на ясно с нещата реших да пиша тук. Благодаря за бързия отговор !
  2. Здравей успя да се справиш със въпросните плафони твоята Хонда🙂

  3. Здравейте вчера долях на моята Хонда Акорд 2.2/140кс/2006 повече масло. Утре ще предприема патуване на разстояние 2000км,трябва ли да източа малко?Долях не повече от 250 мл
  4. Здравейте днес сутринта реших да пусна фаровете за мъгла и отзад лапичката не светеше след като се прибрах от работа реших да я сменя но ови не светна. Колата ми е Хонда акорд 7 генерация комби 2006-2007. Ако сте се сблъсква ли със Този проблем моля ви дайте инфо.
  5. Ок разбрахте въпросния плафон отзад след като закупя нов какво се случва със кабелите по които няма ток след като ги замерих...
  6. Кои пластини не те разбрах извинявай....
  7. Пластините където влиза бушона ли става дума, бушоните ги закупих от бензиностанция незнам да ли са фалшиви. Добре как да си го обясня че след като изгоря задния плафон сложих за пореден път бушона и тогава всичко светна със изключение на предния плафон при отваряне не свети....?
  8. От Пловдив но живея във Германия.
  9. Да два от кабелите си личи как са почернели сега незнам каква е следващата ми стъпка вие какво мислите някакви идеи...?
  10. Задния плафон пластмасата се стопи от части и със сигурност трябва да се подмени но кабелите които влизат във самия плафон по тях няма ток след като ги замерих а във предния всичко е наред като изключим това че при отворени врати не свети а трябва ръчно да ги пусна
  11. Да предполагам че ако е изгорял отпред няма да функционира а предния плафон със натискане ръчно си светят мисля че като е дало на късо при задния плафон се е прецакало нещо във кабелите които отиват към предния. Със сваляне на тавана бих ли могъл да видя отгоре кабелите които отиват към предния плафон и така разбера къде по кабелите и какво се случва или има друг вариант защото проверих със уред във буксата на задния плафон която е свързана със кабелите няма ток....?
  12. Плафон точно, извинявам се. Работи всичко, багажник радио но този плафон който се намира над шофьорското място има копче на което трябва да си избереш като се отключи колата да светни автоматично или да бъде спряно и със ръка да си ги пускаш лапичките аз съм избрал като се отключи колата да светнат но откакто изгоря задния плафон предния не може без значение как си пуснал бутона Door или Of. Само ръчно като се натиснат светят. Нещо се е прекъснало по веригата и незнам как да го отстраня.
  13. Здравейте, искам да попитам тъй като направих една глупост със моята упорита глава, реших да сменя всички лампи на моята Хонда акорд 7 генерация комби със сини лед лампи закупени по Интернет..и какво се получи паснаха само лампите на вратите и отзад в багажника отпред отгоре и отзад бяха по дълги от обикновеното, но аз въпреки това реших да ги сложа на една страна по някакъв начин и тръгнаха но от вибраци или нещо такова се откачаха и няколко пъти даваше на късо и изгорих около 5 бушона без да ми дойде на акъла че горенето на бушоните идва от лампата във задния флакон и в един момент се чу странния звук и мирис на изгоряло флакона изгоря и към кабелите наяма ток. На предния флакон не му стана нищо сега само като отворя вратите лампите не светят отгоре а трябва на ръка ако искам. Въпроса мие как да проследя кабелите до къде отивам за да ги сменя със сваляне на таван или си има друг вариант. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...