Hondainishtodrugo 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2021 Здравейте колеги.Някой ползвал ли е тази добавка-хвалят я доста ,че имала добър ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 159 #2 Отговорено 18 Декември, 2021 Така и не схванах манията по добавките. Един колега си купи Тойота дизел и по съвет от друг колега (който ме съмнява да минава 5000км на година), подкара веднага с друга известна добавка, щото нещо не бягаше като другите. След половин година се почна - наред с дреболиите🤨(уплътнения с консистенция на употребявана дъвка "Турбо"), смени ЕГР, два пъти сменя нафтов филтър, щото нали, добавката Ше го УпрАи. Накрая, реши да послуша майстора и смени резервоара(имаше някакъв слузест слой,а под него нещо, в което отверка трудно влизаше). Еми ТО стана кола. Та мислълта ми е: ако всичко Ви е наред по колата, защо искате да наливате още пари в, и без това, пре-скъпото гориво?! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondainishtodrugo 0 #3 Отговорено 18 Декември, 2021 Идеята ми е да наливам от еко както досега но без добавката и просто да слагам друга или тази или на хадо или на Бардал. Така или иначе масово хората зареждат гориво с добавка вътре. Защо поне ние да не си изберем каква да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо82 7 #4 Отговорено 19 Декември, 2021 На 18.12.2021 г. at 11:45, I_Yordanov написа: Така и не схванах манията ...... Та мислълта ми е: ако всичко Ви е наред по колата, защо искате да наливате още пари в, и без това, пре-скъпото гориво?! Много точно казано! И плюс това, какво има в добавките-нафта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове