bo_zapryanov 2 #1 Публикувано 16 Декември, 2021 Здравейте! Днес забелязах , че емблемата на задното стъкло на cr-v то е няма на мястото и. Имаше следи само от лепилото с което е била лепена . Самата емблема беше "закачена" на задната чистачка , а двете "уши" които стърчат от емблемата ги нямаше . Случвало ли се е на някой подобно нещо или да го възприема за вандалска проява и може ли емблемата да се сложи отново макар и без тези "уши" - " копки" които служат за закрепване , а само с лепило ? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #2 Отговорено 16 Декември, 2021 Моята падна миналата година докато почиствах снега. Лепи се или със силикон, или оретаново лепило, или с добро двойно лепящо. Като отдолу се почиства и обезмаслява. Моята стои в момента трофейно на стената в гаража. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 16 Декември, 2021 Хаха и моята падна преди време, нормално е явно. Малката си я хареса и не съм намерил заместител, остана си лепилото 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bo_zapryanov 2 #4 Отговорено 16 Декември, 2021 Благодаря за съвета . При хубаво време ( вероятно на пролет 😀), ще пробвам да е залепя емблемата . Очудих се , че "зъбчетата" са счупени , явно кофти матерял ли е или яка задна чистачка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bo_zapryanov 2 #5 Отговорено 16 Декември, 2021 преди 2 минути, dindin написа: Хаха и моята падна преди време, нормално е явно. Малката си я хареса и не съм намерил заместител, остана си лепилото Може и да е нормално , но се очудих , че се е случило и то се е заклещила емблемата между стъклото и задната чистачка . Първосигнално си помислих , че е някой доброволец от квартала , щото и такива имаме . Като се постопли малко , явно ще трябва да зачистя стъклото както опомена колегата и ще я лепя , ако до тогава вече не забравя 😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #6 Отговорено 16 Декември, 2021 Аз даже не помня как я намерих, май беше на земята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #7 Отговорено 17 Декември, 2021 И моята падна една зима докато почиствах снега от колата. Видях, че леко мръдна и си я прибрах. Залепих я с черен силикон от този за стъклопакетите. При едно миене на автомивка момчето така силно натискаше парцала при подсушаване, че ми разлепи емблемите на калниците i-vitec. Лепилото си личи, че е станало ронлижо. Явно с времето се препича от жегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bo_zapryanov 2 #8 Отговорено 17 Декември, 2021 Явно и при мен лепилото е дало фира . Днес при по обстоен преглед се видя че лепилото се рони и явно при пускането на задната чистачка , преди около седмица е успяла да дръпне емблемата . Също , сега разбрах ,че на емблемата няма никакъв задържащ елемент , освен лепилото . Вероятно , защото се слага на стъкло и при евентуален кофти демонтаж може да спука стъклото . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове