slus4o© 26 #1 Публикувано 5 Юни, 2007 Предлагам тук да постваме хитрумни или куриозни фотоси: ОДС ..... ОДС ..... опа ама то било СДС Заложна къща = Заможна къща 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #2 Отговорено 5 Юни, 2007 Готина тема. Ето две и от мен: НЕ СТИСКАЙ СЛИВИТЕ! На магазина пише безалкохолни напитки, а на витрината са изкарали само бири Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #3 Отговорено 5 Юни, 2007 .........НЕ СТИСКАЙ СЛИВИТЕ!....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ilias #4 Отговорено 5 Юни, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 5 Юни, 2007 Пичове, извинявам се, ама защо трябва да пьлните форума с глупости. Малко ли други подобни funny- сайтова има,а>? Замислете се!ми щото аз в такива сайтове не влизам най малкото. Ако толкова ти пречат тия теми просто не влизай в Off topic и готово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #6 Отговорено 6 Юни, 2007 (Редактирано) е тва е от телефона ми еее събрахме се набори ,интересно нарушение не е ползван фотошоп или каквото и да е извинявам се че качвам линкове но прбвах и самите снимките не излизаха не знам защо Редактирано 6 Юни, 2007 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #7 Отговорено 6 Юни, 2007 Ебати и корена,маина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #8 Отговорено 7 Юни, 2007 хах тва със безалкохолните напитки и пълната с бира и др алкохол витрина го знам къде е :(A иначе ето от мене едно линкче, че не ми се занимава да качвам снимките, че съм мн изморен...утре може би http://fun.notrial.info/hit_back/ много е лудо :) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Alex 20 #10 Отговорено 7 Юни, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #11 Отговорено 7 Юни, 2007 (Редактирано) Редактирано 7 Юни, 2007 от kicko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #12 Отговорено 8 Юни, 2007 Последно!Как се пише Министерство на Вътрешните работи на АнглийскиКогато вали дъжд е най-добре да се мият улиците, пести се вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #13 Отговорено 10 Юни, 2007 (Редактирано) Какво ще кажете за тези Не знаех , 4е има полицаи инвалиди Редактирано 10 Юни, 2007 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #14 Отговорено 10 Юни, 2007 Ами тази 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #15 Отговорено 11 Юни, 2007 ей такова ченге да те гони си е кеф между впрочем министерство на вътрешните работи си се превежда ministry of interior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #16 Отговорено 11 Юни, 2007 Португалска инжинерна мисъл: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #17 Отговорено 11 Юни, 2007 Без коментар: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #18 Отговорено 14 Юни, 2007 И аз да се разпиша , дано не съм пропуснал да го видя и да повтарям ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #19 Отговорено 14 Юни, 2007 ей такова ченге да те гони си е кеф между впрочем министерство на вътрешните работи си се превежда ministry of interior Абе не е баш кеф , щото не можеш да избягаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #20 Отговорено 14 Юни, 2007 (Редактирано) Внимание,препядствия Редактирано 14 Юни, 2007 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #21 Отговорено 14 Юни, 2007 Жени зад волана TOP 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #22 Отговорено 15 Юни, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #23 Отговорено 16 Юни, 2007 (Редактирано) GOOOOOD Редактирано 16 Юни, 2007 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #24 Отговорено 16 Юни, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #25 Отговорено 17 Юни, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #26 Отговорено 22 Юни, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #27 Отговорено 22 Юни, 2007 яки БМВ-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #28 Отговорено 22 Юни, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #29 Отговорено 23 Юни, 2007 Ама как ги ритат тия топки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #30 Отговорено 23 Юни, 2007 Ама как ги ритат тия топки аве тука идеята като че ли не е да се слагат всякакви снимки от нета или поне аз така си мисля... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #31 Отговорено 23 Юни, 2007 (Редактирано) Редактирано 23 Юни, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #32 Отговорено 24 Юни, 2007 (Редактирано) ZERO аве тука идеята като че ли не е да се слагат всякакви снимки от нета или поне аз така си мисля... Идеята е то4но тази-казва се "No coment" и е за всякакъв вид снимки Редактирано 24 Юни, 2007 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #33 Отговорено 24 Юни, 2007 .......аве тука идеята като че ли не е да се слагат всякакви снимки от нета или поне аз така си мисля...Идеята е то4но тази-казва се "No coment" и е за всякакъв вид снимки Според мен е по-готино снимките сами да си ги правим а не да взимаме готови от нета, идеята че около нас има достатъчно яки фотоси които все още не сме направили по този начин си развиваме творческия нюх, в интернет има толкова много колажи които сивеят 'No comment' - означава 'без коментар', или с други думи само снимки без коментари, или ако има да са супер кратички и обяснителни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #34 Отговорено 24 Юни, 2007 Забележете как са захванати сините "буркани" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #35 Отговорено 24 Юни, 2007 Забележете как са захванати сините "буркани" Хихииии, свинските опашки и совалка за площадката за излитане биха задържали!СВИНСКИ ОПАШКИ - РУЛЗЗ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #36 Отговорено 26 Юни, 2007 А новите BWM-та как са , а? Снимката е то телефон и не се вижда ама вътре са куки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ilias #37 Отговорено 26 Юни, 2007 Тази я щракнах на на тунинг изложение-Essen-motorshow Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #38 Отговорено 28 Юни, 2007 Пешеходна пътека към... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #39 Отговорено 28 Юни, 2007 Граби народе ! неостана http://cgi.ebay.de/aw-cgi/eBayISAPI.dll?Vi...bayphotohosting Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #40 Отговорено 28 Юни, 2007 (Редактирано) Граби народе ! неостана http://cgi.ebay.de/aw-cgi/eBayISAPI.dll?Vi...bayphotohosting Колега тук става за снимки "No comment",мисля 4е се отклонява6 от темата:Мир QUOTE(georgivanov1 @ Jun 24 2007, 03:17 PM) QUOTE(ZERO @ Jun 23 2007, 10:12 PM) .......аве тука идеята като че ли не е да се слагат всякакви снимки от нета или поне аз така си мисля... Идеята е то4но тази-казва се "No coment" и е за всякакъв вид снимки Според мен е по-готино снимките сами да си ги правим а не да взимаме готови от нета, идеята че около нас има достатъчно яки фотоси които все още не сме направили по този начин си развиваме творческия нюх, в интернет има толкова много колажи които сивеят No comment' - означава 'без коментар', или с други думи само снимки без коментари, или ако има да са супер кратички и обяснителни Редактирано 28 Юни, 2007 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове