dante.18 4 #1 Публикувано 30 Ноември, 2021 Здравейте колеги! Имам един странен проблем с прибирането на страничните огледала. Когато купих колата дясното огледало не искаше да се разпъва след като е прибрано от копчето, нито звук издаваше да се пробва да се разпъне нито нищо, докато лявото си работи както трябва и го оставих така. Но сега като ми се наложи да ползвам подгрева на огледалата и открих нещо странно. Когато подгрева е изключен дясното огледало се прибира, но не иска да се разпъне, а когато подгрева е включен се разпъва, но не може да се прибира. Прикачил съм и една видео демонстрация. Нещо някое реле или инсталация? Untitled Project-HD 720p.mov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 30 Ноември, 2021 Колега прегледай кабелите в гофрето на вратата. Мисля, че имаш скъсани и протрити кабрли и пускайки подгрева подава сигнала за отваряне. Ако не е това, идея нямам. Много е странно... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrisimow 26 #3 Отговорено 30 Ноември, 2021 На друга марка кола ми бяха свързали китайски (заден) парктроник по такъв начин, че работеше само, ако е включен (или изключен, не помня вече) подгревът на задното стъкло. След време се разбра какъв му е проблемът. Изводът за минус на парктроник модула беше свързан към преминаващия захранващ кабел за подгрев на задното стъкло. След това взехме маса директно от каросерията и проблемът изчезна. Пиша го, ако ти помогне като насока да гледаш за подобни „доработки“. Хубавото е, че вече знаеш, че механизмите в огледалата си функционират. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dante.18 4 #4 Отговорено 1 Декември, 2021 Благодаря ви колеги за насоките! Ще проверя кабелаците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове