stefanta 0 #1 Публикувано 25 Ноември, 2021 (Редактирано) Здравейте, колеги. Предстои ми пътуване и се чудих какво ползвате за да проследите пътната обстановка в страната? Чувам добри отзиви за Waze, но там май е само на база сигнали от потребителите. Лично аз хич не харесвам сайта на АПи. Тези дни открих и това https://whilli.com/patna-obstanovka/ и за момента ми се вижда най-удачно. А вие какво ползвате? Редактирано 25 Ноември, 2021 от stefanta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #2 Отговорено 25 Ноември, 2021 За България и съседните страни - Waze! Виждаш нещата в реално време - трафик, инциденти, КАТ. Има и чат в приложението, където се споделят подробности за пътната обстановка. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanta 0 #3 Отговорено 25 Ноември, 2021 Лошото е, че май не показва текущи ремонти освен ако някой потребител не сигнализира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #4 Отговорено 25 Ноември, 2021 Всичко показва, даже ти дава алтернативен маршрут. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 162 #5 Отговорено 25 Ноември, 2021 Аз също съм с Waze. Не съм имал случай с ремонт, задръстване или някакво друго забавяне на пътя, което да не е отбелязано, със съответните алтернативи. Приложението е на Гугъл и се възползва от цялата налична за тях информация. Плюс един куп други полезни екстри - скоростни капани, интеграция с видео и музикални приложения.... Препоръчвам го! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 60 #6 Отговорено 25 Ноември, 2021 Извинявай, ама в колко авто форума трябва да задаваш този въпрос? И то с копи - пейс текст. Това е четвъртият поне за мен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове