antivirys 0 #1 Публикувано 6 Ноември, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги , от преди 2 дена ми е излезнала грешка на таблото.Първо излезна за маслото , ден по късно излезна за ДПФ. Хонда Civic 2.2 icti diesel Моля някой да ме насочи какво да действам да правя. Благодаря Наздраве! Редактирано 6 Ноември, 2021 от antivirys 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1016 #2 Отговорено 6 Ноември, 2021 Мини на английски език от менюто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2876 #3 Отговорено 6 Ноември, 2021 Google translator казва: Motorölstand prüfen = "Проверете нивото на маслото в двигателя" Утре сутрин, преди да палиш двигателя, провери нивото на маслото и долей до норма! П.П. Ползвайте ги тия интернет-преводачи. Не е трудно! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antivirys 0 #4 Отговорено 7 Ноември, 2021 Маслото е точно на границата на 2 рата точка. Мисля че е добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2876 #5 Отговорено 7 Ноември, 2021 Не става ясно на min. или на max.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antivirys 0 #6 Отговорено 7 Ноември, 2021 (Редактирано) На мах, Обаче тия тапанари от където е купена колата са сложили 10в40, мисля че проблемите идват от маслото Редактирано 7 Ноември, 2021 от antivirys Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #7 Отговорено 7 Ноември, 2021 Аз бих промил и сменил че може да имаш запушване някъде или масления филтър ти е някакъв скапан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1016 #8 Отговорено 7 Ноември, 2021 (Редактирано) Датчика за маслото ако е като при бензина може да дава ядове от него т.е масло има ама да показва, че нивото е ниско. Не вярвам от маслото да е проблема, дори и да е 10/40 което не пречи да го смениш естествено. Редактирано 7 Ноември, 2021 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове