johnny_fx 0 #1 Публикувано 29 Октомври, 2021 Здравейте, Търся си преден капак, но някъде бях мернал, че са различни за всяка модификация. 20T2N (MC3) е колата. Само от дизели ли ще стане капакът? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 29 Октомври, 2021 Трябва да са еднакви. Поне външно няма разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnny_fx 0 #3 Отговорено 30 Октомври, 2021 Изглеждат еднакви, но знае ли човек. Намерих къде съм чел, че са различни: List of Honda models that have Interchangeable parts with MB/MC Цитат *Bonnet....All different. Доколкото разбирам MA, MB, MC модификациите имат различен капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 30 Октомври, 2021 Ако МА е префейса, то да, има разлика с фейса (МВ) и комбито (МС). Но МВ и МС изглеждат еднакви, предните калници също, а ги дават различни. Не знам къде да им е разликата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #5 Отговорено 31 Октомври, 2021 Капаци, фарове и калници са еднакви на фастбек и аеродек. Разликата е само във фейса и преди фейс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnny_fx 0 #6 Отговорено 31 Октомври, 2021 Дано да е така. Че не ми се иска да се окажа с капак, който не става, ако намеря някъде от MB примерно. Освен посоченото инфо, не намирам на друго място да се казва, че са различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове