John Abruzzi 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги, След закупуването на Акорда ми (7ма ген, 2005г) от време на време имах проблем с отварянето и затварянето на предно дясно стъкло, в един момент ако не го затварях докрай работеше, но затвори ли се докрай после рядко се сваля, и след 2-3 месеца тотално спря, нито се отваря нито затваря и от двете копчета. Проверих бушона си работи, свалих кората и съм дотам..Някой ако е имал подобен проблем или предлага решение, ще съм му много благодарен. Редактирано 20 Октомври, 2021 от John Abruzzi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomildimov 61 #2 Отговорено 25 Октомври, 2021 Пробвай с почистване на контактите на бутона на предно дясно стъкло. Лесно се разглобява! Моя беше натрупал доста гняз и цъкаше релето в бутона от време на време. След почистване си работи нормално и не цъка! Може и релето в бутона да е заминало. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #3 Отговорено 25 Октомври, 2021 Виж дали тази тема ще ти е полезна: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #4 Отговорено 27 Октомври, 2021 Ако и от двете копчета не работи, надали е електрически проблем. По скоро нещо механично ще възпрепятства отварянето на стъклото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
John Abruzzi 0 #5 Отговорено 27 Октомври, 2021 Благодаря за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #6 Отговорено 27 Октомври, 2021 Преди 6 часа, Terje написа: Ако и от двете копчета не работи, надали е електрически проблем. Доста след цитираната ми тема спря да работи задно ляво стъкло. Оказа се прекъснато кабелче между колонката и вратата (в гофрирания сноп). Открихме го защото при директно подаване на ток от акумулатор към моторчето, то си работеше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове