Димитров79 2 #1 Публикувано 20 Октомври, 2021 След смяна на летните гуми със зимни се появи някакво стъргане при завиване особено при по висока скорост. При завиване на място и при ниска скорост не се чува нищо.Какво може да е? Размера на гумите е същия като на летните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 20 Октомври, 2021 Какъв размер караш,дай повече инфо за шума . Няма връзка но може да е дошло времето ,сменял ли си масло на задния диференциал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #3 Отговорено 20 Октомври, 2021 Размера е 205 70 15. Смених маслото на диференциала преди 15 000 км. Шума е много странен на завой се чува нещо като престъргване но не знам от къде е. Говорих тази вечер с майстор дори го качих да чуе и той не можа да каже от къде е. Вдигна с подемника но всичко изглежда наред. Възможно ли е от това че карам с различни марки гуми отпред и отзад но са чисто нови освен ако има разлика в дълбочината на грайфера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValMihov 20 #4 Отговорено 9 Август, 2023 Колега темата е от преди почти 2г, но се чудех дали разбра от къде е шума? Защото и при мен в последно време ми се струва по шумна, като от лагер. Но не мога да разбера дали е задна главина или висящия лагер на кардана. От предницата не е със сигурност. Във всчики случай ще я карам така още няколко месеца, че да се разтропа по осезаемо и различимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове