popaay 11 #1 Публикувано 16 Октомври, 2021 От като съм купил колата, чека не свети.! Беше ми ясно, че джамбазина е правил нещо по колата, защото като дадох на контакт забелязах лампата. И да благодаря на дъждовното време, че ми напълни колата с вода и трябваше да отстраня и теча от тавана и задните врати. След това свалих и таблото за да видя дали джамбаза има заслуга за чека и хоп изолирбант над крушката. И резултата е изправно табло 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 16 Октомври, 2021 Браво! Преди 3 часа, popaay написа: И резултата е изправно табло Надявам се, че свети само на контакт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
popaay 11 #3 Отговорено 16 Октомври, 2021 (Редактирано) Със сигурност, чета колата редовно но... много ме дразнише тоя чек Преди 2 часа, dindin написа: Браво! Надявам се, че свети само на контакт. Редактирано 16 Октомври, 2021 от popaay Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 31 #4 Отговорено 8 Февруари, 2022 Също провери дали катализатора е на мястото си. При мен се оказа, че поради липсата на такъв се появява грешката P0420. От ауспуха миришеше на изгоряло масло, но аз бърках тази миризма със бензин та допълнително се вкарах и в друг филм 😆 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове