Pani 1 #1 Публикувано 3 Октомври, 2021 Здравейте колеги, На Црв 1-ва генерация мога ли да сваля балансиорите на носачите? Ще има ли проблеми с колата при с шофиране при по-висока скорост?Ще бъда благодарен да споделите с мен,ако някой го е правил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 3 Октомври, 2021 (Редактирано) Полуоски , и да махат се , да може да има проблем след около 280 км/ч. През останалото време гният полуоски . Редактирано 3 Октомври, 2021 от fenabg 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #3 Отговорено 3 Октомври, 2021 С махтнати съм бяха се прокъсали,нямам проблем и при 180. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pani 1 #4 Отговорено 3 Октомври, 2021 Благодаря ви за изчерпателния отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pechkata 19 #5 Отговорено 3 Октомври, 2021 Махнах ги и моите със флекса и не можах да я подпаля...😉 И внимавай на къде хвърля изкрите флекса - да не я подпалиш...!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #6 Отговорено 12 Януари, 2022 (Редактирано) @tonii47 Като гледам ти надраска нещо на бързо колкото да напишеш нещо. Ако буташ твоято по баирите,не обвинявай другите за мъртвеца който имаш. Редактирано 12 Януари, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonii47 8 #7 Отговорено 8 Февруари, 2022 На 12.01.2022 г. at 20:37, CARPERA написа: @tonii47 Като гледам ти надраска нещо на бързо колкото да напишеш нещо. Ако буташ твоято по баирите,не обвинявай другите за мъртвеца който имаш. нещо си се объркал ? аз в тази тема нищо не съм писал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #8 Отговорено 8 Февруари, 2022 Бързал е да си чеша пръстите, както винаги. От толкова много компетентност се е объркал. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове