Legal 42 #1 Публикувано 13 Септември, 2021 Сега, на магистралата светна чека. Това в ляво мига.Някакви идеи, докато я проверят в сервиза?Колата е Сивик 8 2006, дизел. Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 13 Септември, 2021 (Редактирано) Излиза ми подгревни свещи Редактирано 13 Септември, 2021 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #3 Отговорено 14 Септември, 2021 тези свещи не работят ли само за известно време, след запалване на студен двигател. @Mkilla, трябва да смениш кълбото, или каката зад кълбото... @Legal, най-добре провери какви грешки ти се логват в компютъра. Когато мига това, коmбиниранотo с надпис check Engine, е проблем с управлението на двигателя 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #4 Отговорено 14 Септември, 2021 Датчик на радиатора. Или нещо подобно.Като изгася колата, известно време след това , перката върти, дори и на изгасен двигател. Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #5 Отговорено 14 Септември, 2021 Значи си се разминал леко При някои други марки автомобили е нормално в дадени ситуации, вентилатора да работи известно време след изгасяне на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #6 Отговорено 14 Септември, 2021 Изтриха грешката и ми казаха да карам. В слушай, че се появи пак, да се обадя. Е, появи се, след известно време. В петък ще карам колата, като ми плановете на сервиза е, да проверят датчика, както и ел.системата, доколкото разбрах.Казаха ми, че няма проблеми да се кара така до петък?Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 14 Септември, 2021 преди 13 минути, Legal написа: Изтриха грешката и ми казаха да карам до петък? Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk И грешката беше ?.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #8 Отговорено 14 Септември, 2021 Ами датчик на радиатора, доколкото си разбрах.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #9 Отговорено 17 Септември, 2021 Датчика е сменен. 130 км днес, няма проблеми.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове