saskoto 12 #1 Публикувано 13 Септември, 2021 Здравейте, някой сблъсквал ли се е с това, на Хонда ЦРВ-3 , задните седалки са закопчани към пода в задната си част, като се издърпа едно въже се откопчават куките от двете страни и седалката се навежда напред, като багажника става голям. При мен по-широка та част се откопчава само от към вътрешния край. Опитах всичко да достигна някак до механизма за да го направя принудително, но не успях. Така не мога и да разглобя на цяло седалката за да го оправя. Ако някой знае как да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #2 Отговорено 13 Септември, 2021 Прочети в тази тема. Успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 475 #3 Отговорено 13 Септември, 2021 И аз всеки път забравям как ставаше, понеже рядко ми се налага. Дърпай там ръчкай каквото намериш, попринцип може 😆 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saskoto 12 #4 Отговорено 15 Септември, 2021 (Редактирано) Механизма ми е ясен , седалката се плъзга в най-задна позиция с помощта на арматуро-подобния лост отпред, въжето до облегалката за глава се издърпва и облегалката пада напред, тогава вече от зад се издърпва другото въже от към багажника и откопчава двете кули, които държат задната част на седалката здраво към купето, това работи при единичната, но при двойната откопчава само вътрешната. Направени са да държат здраво седалките и не мога да я откопчея принудително, няма как да стигна до механизма Редактирано 15 Септември, 2021 от saskoto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saskoto 12 #5 Отговорено 23 Септември, 2021 След много упражнения и премятания в купето успях да разгадая проблема, да вземе да се навре видичка в една дупчица и стопира механизма за отключване, с почти хирургични мъки успях да я извадя и сега всичко е наред, добре че не повредих нещо от напъване 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове